Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

JUDECĂTOAREA CHIRIȚĂ ȘI DIRECTORUL OCPI OLT – DIVORȚ LA JUDECĂTORIE!

03. mai. 2018

Judecătoarea Otilia Chiriță și soțul acestei, directorul OCPI Olt au decis să pună capăt mariajului. Prin acordul părților, acțiunea civilă le-a fost admisă.

«Solutia pe scurt: Admite acţiunea civilă având ca obiect „divorţ”, astfel cum a fost modificată. Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi, prin acordul soţilor. Reclamanta va reveni la numele avut anterior căsătoriei, acela de „AGICA RĂDULESCU”. Ia act că părţile nu solicită cheltuieli de judecată. Definitivă. 
Document: Hotarâre  2047/2018  25.04.2018»

Nici pe plan profesional sorții nu par să-i surâdă magistratului având în vedere că ultima sa cerere de transfer a fost respinsă. La fel s-a întâmplat în ultima ședință a plenului CSM și cu contestația depusă:″respinge contestaţia formulată de doamna OTILIA CHIRIŢĂ, judecător cu grad de curte de apel la Tribunalul Olt, împotriva Hotărârii Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 97 /06.03.2018″ .

În ceea ce-l privește pe directorul OCPI Olt, numele său a apărut în dosarul în care Vâlcov a fost trimis în judecată sub acuzația de instigare la dare și luare de mită. Gigel Chiriță ar fi fost omul care ar fi trebuit să-i rezolve lui Vâlcov problema cu funcţionarul public ce trebuia corupt, fiind  prima persoană pe care finul trebuia să o contacteze pentru ca acesta la rându-i  să desemneze un funcţionar capabil să ajute SC MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL. Cel puţin asta i-a transmis lui Daniel Bărbulescu, odată cu valoarea şpăgii:″Ca element material al laturii obiective a infracţiunii de instigare la   luare de mită, inculpatul Vâlcov Darius Bogdan a săvârşit infracţiunea în modalitatea determinării mediate, indirecte, prin intermediul numitului Bărbulescu Daniel-Ionuţ, transmiţând  decizia sa de a fi cooptat un funcţionar din cadrul OCPI Olt, încât societatea să nu înregistreze multe respingeri ale documentaţiilor  cadastrale, indicând şi persoana care trebuia contactată spre realizarea scopului său-directorul OCPI Olt, pentru ca acesta să desemneze un funcţionar capabil să ajute SC MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL.(rechizitoriu)″.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!