Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

RESPIRAȚI BĂIEȚI, ARE BARONU′ PENTRU TOȚI: FRĂȚEȘTE, ,″ SĂ MĂNÂNCĂ″ ȘI GURA CONSTRUCTORILOR!

18. aprilie. 2018

Are balta pește, câte puțin la fiecare să… se ajungă la toată lumea! A promis baronu′ la masa discuțiilor imediat după ce a preluat funcția de președinte al CJ Olt că va potoli foamea tuturor constructorilor și pare că se ține de cuvânt. Cel puțin încearcă, chiar dacă din când în când, după modelul lui Pristanda, ajunge câte o lucrare la fiecare, două la Panadria. Acum,să dăm Cezarului ce-i al lui,  cumva trebuie răsplătit și  Adi Barbu, măcar pentru efortul de a sta toată vara în bătaia soarelui pe scenă la chefurile câmpenești alături de liderii PSD Olt, de cotizație nici nu mai vorbim…

Cert e că nimeni nu rămâne pe dinafară. Spre exemplu, dintr-un contract de patru loturi(proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare pe patru drumuri județene) și-au primit partea trei firme. A luat și Păduraru, s-a calificat la… licitație(n.n. bineînțeles, altfel cum?!) și SC SC ALEXCOR TRADING SRL, firmă din sfera fraților Ciocan,  și ultimul dar nu cel din urmă, Barbu cu Panadria(n.n. se păstrează tradiția- 2 loturi în dreptul lui!!!)

E drept că diferă feliile. Nu e una identică cu cealaltă, că doar nu le-a tăiat baronu′, așa a ieșit la licitație! E pe SEAP… să nu avem discuții. Lotul 3 – proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare pe drumul județean DJ 546E și lotul 2 – proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare pe drumul județean DJ 703D atribuite SC Panadria au fost în valoare de 5591310.99 Ron fără TVA, respectiv 9549662.00 Ron fără TVA, SC Condor Păduraru și-a adjudecat Lotul 1 – proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare pe drumul județean DJ 643C în valoare totală(finală) de 3891034.07 Ron fără TVA iar la SC Alexcor Trading SRL a ajuns Lotul 4 – proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare pe drumul județean DJ 643C- în valoare de  3814876.12 Ron fără TVA.

Frățește! Să mănăncă și gura tuturor constructorilor!  Respirați băieți, grija o poartă Oprescu!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!