Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MAI SUNT LIBERALI CE SE VOR BUGETARI? FIȚI RAMONA ONCESCU! CURAT-MURDAR!

29. martie. 2018

Aşa cum am scris şi în demisie, sunt dezamăgită că, după şase ani de muncă şi implicare în acţiunile partidului, rezultatele mele nu mai sunt apreciate. Nu am luat nici o decizie, dar nu mă voi lăsa de politică. În momentul în care voi găsi o echipă de oameni mă voi implica din nou în acest domeniu cu tot sufletul, aşa cum am făcut şi până acum″, declara în martie 2016 deja fosta președinta OFL Olt.  Pe repede înainte s-a recules și-a ales: la putere! Dacă Moț își trecea promisiunile pe hârtie nu se lăsa convinsă dar cum a fost inspirat să-și facă… card, a fost de ajuns pentru Ramona Oncescu: ″Am hotărât să vin în PSD deoarece doresc să-mi continui activitatea politică într-o echipă omogenă, care are proiecte viabile, proiecte realizabile. Îmi doresc să îl susţin pe domnul Emil Moţ la Primăria Slatina deoarece am văzut din activităţile dumnealui că  nu face promisiuni pe hârtie.″  Deja nu mai are importanță că în urmă cu foarte puțin timp PNL însemna ″muncă și seriozitate, moralitate, libertate și statul de drept″ și mai mult, garanția că ″trăiesc într-o Românie dreaptă,  prosperă, care să promoveze valorile și corectitudinea″.

E drept, gura păcătosului adevăr grăiește. Greu cu promovarea valorilor dar mai greu și cu corectitudinea. S-a săturat și bine i-a prins! Curățenie se face, nu se face, dar ca salariul de la stat nu e nimic mai bun. E debutant momentan, încadrată de la începutul acestui an în curte la Piroșca Rădița. Era nevoie a DGASPC Olt de un educator și, pe post scos la concurs(n.n. treaba e ca la carte!), a fost declarată admisă doamna Oncescu! N-o fi drept da′ e prosper, nu o fi pe valoare și corectitudine da′ e sigur pe promovare. Ai noștri să fie bine!

Print

One thought on “MAI SUNT LIBERALI CE SE VOR BUGETARI? FIȚI RAMONA ONCESCU! CURAT-MURDAR!

  1. Daca tarfulita asta se lasa de politica, moare de foame.Firmele ei de curat-murdar sunt adevarate sugative de miliarde de bani publici. Un faras de si cu gunoi costa cateva milioane la Ramonica. Hidroserv, CJ, ISJ, Cao, sunt doar cateva din societatile care varsa bani publici in dosul blondinei, nemeritati si nemunciti. Pentru ca e blonda, pentru ca poate si pentru ca face politica, merita si salariu tot publicsa nu fim rai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!