Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ INAUGUREAZĂ DIN NOU SALA POLIVALENTĂ: PROTOCOLUL E ASIGURAT, LUCRĂRILE N-AU FOST FINALIZATE, FIRMA E ÎN INSOLVENȚĂ!

27. martie. 2018

Nou an, noi promisiuni pe lista primarului Moț. Reportate, mai rău ca la Loto 6 din 49. Acolo-i pe câștig, aici e pe răbdarea slătinenilor care așteaptă de de atâta timp ziua în care Sala Polivalentă va deveni funcțională. Că-și va ține sau nu de data aceasta promisiune constructorul și va finaliza în 2018 proiectul- apropos, între timp firma constructoare Vega ’93 Galaţi a intrat și-n insolvenţă – pare a fi o chestiune de detaliu pentru el. Moț o inaugurează din nou! Se apucă din aprilie  și-o ține așa până în decembrie, cândva, într-o zi, într-un an(n.n. cu ajutor… divin poate până își încheie mandatul) poate îi iese. Important e protocolul: să fie pamblica groasă și obligatoriu roșie, masa și dansul cum e datina la cort, de toți banii!  10.000 prevăzuți încă de pe acum și aprobați la grămadă cu restul  ″Programelor şi proiectelor culturale, educative şi manifestări sportive pe anul 2018″(Proiect_89).

Emil Moț este deja la a doua strigare. Anul trecut, tot până la 31 decembrie trebuia să aibă loc inaugurarea. S-a reprogramat, iar suma redistribuită: « acţiunea ”Inagurare Sala Polivalentă”, planificată a avea loc în intervalul aprilie –decembrie 2017, nu va mai fi organizată în acest an motivat de faptul că lucrările de construcţie sunt încă în derulare»(Vâlceleanu, 2017).

Cum am mai spus-o,  Sala Polivalentă este un proiect care nu poartă amprenta actualului edil, nu-i aparţine, pentru care nu depus efort. Stelian Constantin trebuia doar să se preocupe ca lucrările să se desfăşoare conform angajamentelor stabilite, să facă nu ceea ce a promis(n.n. suntem realiști, nu ne îmbătăm cu apă de la… CAO), ci doar ceea ce derivă din fişa fostului unui primar: să administreze!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!