Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PENTRU CĂ POATE: FINUL KETY, FAZA PE IQ!

07. martie. 2018

Nu există nici un dubiu că Dorel are o părere foarte bună despre el dar mai cu seamă despre propriul IQ. Probabil la fel și nașu′ căci e greu de crezut că finu acționează la CSM de capul lui, mai ales când se decide cine să ocupe postul de adjunct.  Jocul ar fi putut fi măcar interesant dacă nu ar fi fost însă penibil. Se iau două bucăți candidați, unul să rămână(e alesulse știe din start!) iar altul să alerge, iepure pentru figurație. Melania Tîlvănoiu este numele unuia dintre candidații care aspiră să fie adjunctul lui Kety. Se pare că nu vine cu recomandare de la partid, n-au văzut-o, n-au auzit-o, nici afișe n-a lipit, nici lângă filtru de cafea n-a stat așadar ″avizul″ pare mai degrabă dat de gașcă. Dosar depus, declarat admis, așteaptă proba scrisă pe 12 martie. Aleargă pe lângă și Albulescu. Nu seniorul ci fiul, Răzvan Bogdan Albulescu. Pe semne că i-a revenit calitatea de iepure căci e greu de crezut că doar după puțin peste jumătate de an(17.08.2017) s-a plictisit deja de postul de inspector la OJFIR Olt unde a fost dus, chiar dacă unii zic că pe la colțuri se plânge de navetă, de tăiat frunză a câini în post.

Mai mult decât interesante vor fi rezultatele pe care cei doi candidați le vor obține la proba scrisă. Asta în speranța că ambii se vor prezenta…

Print

One thought on “PENTRU CĂ POATE: FINUL KETY, FAZA PE IQ!

  1. Oricum CSM Slatina a devenit un SRL marca. Dorel !
    Contabila Lidia fina, Toc. Adrian prieten de gratar, Alin sofer si administrator la piscina la Recea, toti hoti la CSM SLATINA SRL ! Barul de pe plaja concesionat pe tot mandatul de Emil beraru ! Cumparaturi de la prietenul de la Nico Stil ! CSM Slatina = Dorel srl Oare stie cineva cate magari se intampla la CSM Slatina srl ? Curtea de conturi se va sesiza de achiziti la supra pret ?
    Stie lumea ca secretara lui a falsificat adeverinte de salariat si semnatura lui Dorel ? A falsificat adeverinte de salariat si a pus giranti doi angajati care nu au stiut ?
    Dorel sa multumit sa musamalizeze si gata!
    Sunt multe de vazut la Csm Slatina srl Dorel !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!