Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU NU ACHIESEAZĂ LA MASCARADA LUI DRAGNEA!

04. martie. 2018

În urmă cu două săptămâni când a avut loc team building-ul la cort, pe Grădiște, Stănescu a ținut să-i asigure  pe membrii organizației județene că ″nu face umbră degeaba pe la București″. După scandalul cu Pahonțu în care Dragnea l-a făcut vedetă, cererea DNA de redeschidere a urmăririi penale împotriva sa și culminând cu celebrul consilier pe care l-a angajat la minister pentru că ″e treaba lui″(n.n. singur nu e treaba lui Cornel Ciocan…), pare că Stănescu s-a plictisit(n.n. sau poate s-a săturat?) să fie doar o marionetă în jocul altora dar pe barba lui, pe imaginea lui și de nu, chiar pe libertate.  Acest lucru bazat  și pe poziționarea celui mai fidel locotenent al lui daddy, unii o numesc  precaută, în contextul mult trâmbițatului congres pe care Dragnea l-a stabilit ca să facă încă nu se știe ce. ″Nu cred că preşedintele Dragnea trebuie reales. Preşedintele Dragnea a fost ales de tot partidul şi nu cred că e cazul. Din punctul meu de vedere nu e cazul nici să ceară vot de încredere de la congres pentru că el e ales de către toţi membrii PSD din această ţară″, este poziția  publică a lui Stănescu. La fel a sunat și declarația exprimată de președintelui executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, chiar de la începutul săptămânii trecute.

Mai mult, în timp ce multe din organizațiile fidele ale lui Dragnea au sărit cu rezoluțiile de susținere,  PSD Olt nu se numără printre ele. Fără obiectul muncii nu e rezoluție, având în vedere că abia luni social democrații vor stabili în cadrul Comitetului Executiv Naţional  temele pentru care se convoacă congresul din 10 martie. Ar putea fi un moment istoric. Este pentru prima dată când Stănescu și implicit organizația pe care o conduce nu îi ține isonul lui Dragnea. Cu tine dar nu e viață are a i mesajul vicepremierului:

″Reporter: Şi-ar putea prelungi acum mandatul pentru încă 4 ani, ca să nu mai fie la anul?

Paul Stănescu, vicepremier: Nu, noi vom avea congres la termen. Din 4 în 4 ani avem congres la termen şi atunci vor fi alegeri şi de preşedinte şi biroul permanent va fi reales.

Rămâne de văzut totuși cum se va poziționa Oltul Puternic după ziua de luni, dacă îl vor susține pe daddy în deosebi în încercarea de a-și elimina toți adversarii interni și plasarea favoriților în funcții cheie. Cert este că Stănescu a anunțat deja că nu va mai candida la nici o funcție. Nu el…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!