Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ȘOC ÎN SALA DE JUDECATĂ ÎN PROCESUL PRIMARULUI DIN COTEANA: DOCUMENT ORIGINAL ″SUSTRAS″ DIN ARHIVĂ ȘI PREZENTAT CHIAR JUDECĂTORULUI!

21. februarie. 2018

Șoc în sala de judecată la procesul în care edilul din Coteana este judecat pentru conflict de interese(3 fapte) și fals în declarații(3 fapte). În încercarea de a-și construi o apărare cât mai solidă și de a-l convinge pe judecător că deși a semnat contractele prin care firmei fratelui i-au fost încredințate 3 contracte de lucrări  și declarațiile de declaraţie de confidenţialitate şi imparţialitate(n.n. în care  arată că nu avea calitatea de rudă cu respectivul constructor) a făcut-o în necunoștință de cauză acuzând că… mortul e de vină(n.n. fostul primar Victor Dima), Costea a prezentat în instanță un document oficial, în original, sustras din arhiva primăriei.

Clientul meu a adus astăzi registrul de intrări în care se poate observa că un document a fost înregistrat în 2011, mai exact unul din procesele verbale de recepție, la o dată anterioară. Se vede cum a fost șters cu pastă corectoare ceva și trecut acest proces″, a arătat avocatul inculpatului spre stupefacția judecătorului Luis Constantin care nu a ezitat să taxeze în ședință publică modalitatea în care primarul a ales să-și ″procure″ probe:

Dumneavoastră ați adus azi în fața instanței un document original? Ați luat din arhiva primăriei acest document în original? Înțelegeți gravitatea faptei? O copie după acest document nu puteați folosi? De acolo, din Primăria Coteana poate fi luat așa, oricum, orice document original?După ce a murit primarul în acea primărie fiecare ia ce vrea?″ Explicația inculpatului a fost de noaptea minții: ″Daaa, cam da(râzând), așa e, fiecare a cam luat ce-a vrut…″

″Nu știu dacă situația vă permite să aveți o astfel de atitudine″, a venit rapid replica magistratului după care inculpatul a cerut să-i fie permis să părăsească sala e motiv că ″se simte rău″.

Mai rău ca-n țara lui Papură Vodă_? Judecat pentru două infracțiuni, primarul din Coteana o comite pe a treia? Deși judecătorul a taxat gestul și a vorbit de ″gravitatea faptei″, reacția procurorului  cu privire la acest aspect a întârzâiat să apară. Cel puțin  până la finalul ședinței de judecată! Rămâne de văzut ce se va întâmpla ulterior!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!