Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GOGA DE LA CURTEA DE CONTURI ÎL TRIMITE PE MOȚ SĂ NUMERE POMII!

19. februarie. 2018

Goga nu se dezice: reînvie epoca fostei administrații. curtea de Conturi a dat publicității rezultatele acțiunii de audit desfășurate la U.A.T.M. Slatina în perioada 02/05/2017-28/07/2017. Toate bune și frumoase așa cum am citit vreme de aproape 8 ani de zile în rapoartele privind activitatea Primăriei Slatina condusă de Darius Vâlcov, respectiv Minel Prina, mai puțin în cel din ianuarie 2015(n.n. cu două luni înainte de intervenția procurorilor) în care a fost scos tot gunoiul băgat sub preș atâția ani.

Azi, aceeași instituție, condusă de același director Adrian Goga, revine, așa cum spuneam, la vechile metehne: îl trimite pe Emil Moț să numere pomii din oraș. Pentru că în perioada ianuarie – august 2016  a acceptat la plată decontarea unor servicii de salubrizare spații verzi executate de prestator la un preț mai mare decât cel prevăzut în contractul de concesiune. Dintr-un foc o gaură în bugetul local de 1.396 mii lei în doar o jumătate de an.

«Dispunerea de măsurile necesare pentru inventarierea numărului de pomi de pe teritoriul UATM Slatina, pentru a cunoaște cu certitudine numărul real al pomilor la care este necesară efectuarea de tratamente fitosanitare»

Au mai constatat auditorii lui Goga și înscrierea în situațiile de lucrări întocmite de către concesionarul serviciului public de salubrizare având ca obiect activitățile de dezinsecție, dezinfecție, deratizare și tratamente fitosanitare din municipiul Slatina a unor cantități  pentru care nu există documente justificative care să confirme realitatea acestora- fără vreo estimare a abaterii și tot în același raport nerespectarea prevederilor înscrise în caietul de sarcini referitoare la solicitarea acordului prealabil al autorităţii contractante, pentru investițiile realizate de concesionarul serviciului public de salubrizare având ca obiect activitățile de dezinsecție, dezinfecție, deratizare și tratamente fitosanitare.

La un așa raport nu ne rămâne decât să sperăm că nu va trebui să așteptăm să treacă încă opt ani de zile să aflăm oficial realitatea din Primăria Slatina. Poate nu aduce raportul ce aduce inculparea auditorilor de la CC Olt dacă ICCJ va dispune joi redeschiderea urmăririi penale împotriva lor…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!