Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

A DOUA STRIGARE: MOȚ CAUTĂ ADJUNCT PENTRU FINU′ KETY!

18. februarie. 2018

Dorel e perseverent. Vrea din nou să-și pună adjunct. A scos deja postul la concurs, anunțul a fost postat încă de vineri pe site-ul CSM Slaina iar proba scrisă va avea loc pe 12 martie.

Este deja la a doua strigare. Prima nu i-a reușit până la capăt. Finul Kety s-a împiedicat la jumătate și-a căzut de pe scară! Scara valorilor…

Trebuia să fie Cristina Tomireanu, la acel moment consilier local,fost preşedinte al OFSD Slatina din 2013 până în 2015. A primit ADMIS în urma selecţiei dosarelor iar după examen s-a schimbat modificarea: RESPINS! De ce? Pentru că „acest concurs e pe bune”! Nu e de joacă: ori ești soldat disciplinat ori ești pa. Este  criteriul de bază să primești un loc în Primăria SRL și bineînețeles în direcțiile din subordine. Însă cel mai important: nu trebuie să ai dezvoltat simțul mirosului!Deși pute de la o poștă a afacere pe bani publici, nu o spune cu voce tare și mai ales nu-l trage niciodată  pe șefu′ de mânecă. O ții pentru tine dacă vrei să fie bine să nu fie rău. În cazul în care  spui cu voce tare, atunci chiar ai întins coarda și ți-ai… distrus norocul! Episodul din septembrie anul trecut a fost nu doar unul cu cântec dar și cu urmări: Tomireanu a demisionat din CL Slatina dar și din partid. Nu înainte de a transmite și un mesaj scurt, valabil și azi dar pe care pare că nu mulți l-au înțeles încă. Sau chiar dacă au priceput, acțiunile lor se lasă încă așteptate:  «Poate conducerea Slatina va îndrepta scara valorilor morale in partid si întotdeauna vor apare noi oameni cu credința de a aduce un plus pentru comunitate . PSD e un partid puternic, acum 8 ani s-a mai reformat odată 🤔»

Rămâne de văzut dacă a doua oară finul Kety își va găsi subalternul potrivit. Au fost ofertați mai mulți, unii pare că au declinat oferta, alții încă se mai gândesc. Pentru aspiranții la post, un sfat: ciocu mic și joc de glezne! Are cine să gândească pentru voi!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!