Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BRELOCU′ S-A REPROFILAT: FINU′ OCHENATU ″E FIERT″ PE IMOBILIARE!

15. februarie. 2018

Dacă pulifriciul cu lichidități a dat din mână piețele și s-a reprofilat pe imobiliare, nu se lasă mai prejos nici brelocul. Primul care vrea să testeze această piață este finul Ochenatu. E atât de fiert pe imobiliare încât a trecut deja la fapte. A achiziționat imobilul(n.n. care până nu demult a aparținut Hodro-ieșirea spre DSV) iar lucrările de reabilitare se derulează la foc continuu. Mai mult anunțul de vânzare e la vedere: ″locuințe noi la cheie″. Areee brelocu′, cum să nu aibă!

Nașu′ n-a achiesat la idee. Unii zic că apele s-au cam tulburat oricum în ultima vreme, continuă împreună dar totuși separat, e principiul  fiecare cu fondul lui (n.n.de vânătoare, nu de investiții…) iar noua afacere pe care a pus ochiul finul nu e creditată cu mari șanse la profit și din cauza faptului că nu se joacă pe cash ci pe împrumut!

Rămâne de văzut dacă temerile nașului au fost sau nu întemeiate, cu speranța că în viitorul apropia să nu asistăm la un nou episod al afacerilor cu locuințe după cel cu MApN-marcă înregistrată Vâlcov. E cert că azi Primăria Slatina nu mai are obligația de a da ministerului cele 48 de unități locative, însă nu uităm de promisiunile de pe celebrul card  care i-a permis lui Moț accesul în PMS- locuințe sociale, locuințe pentru tineri- sub oricare formă pot intra din proprietatea finului în cea a primăriei. Insistăm totuși, sperăm să rămână afacere privată totuși…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!