Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU AFLĂ PE 22 FEBRUARIE DACĂ ESTE URMĂRIT PENAL ÎN AL DOILEA DOSAR!

08. februarie. 2018

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  a amânat pronunțarea în dosarul privind  cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmăririi penale în cel de-al doilea dosar  în care este vizat şi vicepremierul Paul Stănescu, pentru data de 22 februarie.

Pe 25 ianuarie, Instanţa supremă a amânat procesul deoarece unul din inspectorii Curții de Conturi intimați  în dosar nu a avut avocat. Prezent la ICCJ Stănescu a reluat declaraţiile potrivit cărora va demisiona din funcţie dacă va fi începută urmărirea penală împotriva sa. Chiar dacă pronunțarea a fost amânată, vicepremierul a oferit un spectacol pe cinste, pe aceeași linie… din lac în puț. Întrebat în ce domeniu îl consiliază Novăcescu, Stănescu a răspuns: „E treaba mea. (…) Trebuie să ştiţi, consilierii sunt pe diferite probleme pe care le considerăm importante. Este problema mea asta. Îl cunosc pe Mihai de 20 de ani, dar nu am fost căsătorit cu el ca să ştiu ce a făcut. Ne-am întâlnit o dată, poate de două ori pe an. Haideţi să nu facem un caz din asta, că e ceva minor„.

Și totuși, ce îl recomandă pe Mihai Novăcescu pentru postul de consilier?  „Dar pe dumneavoastră ce vă recomandă să fiţi jurnalist (…) Nu pot răspunde (…) Dacă insistaţi cu întrebări (…) Haideţi să fim civilizaţi„, singurul răspuns pe care a fost capabil să-l ofere liderul PSD Olt.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!