Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CONFRUNTAREA VÂLCOV- BĂRBULESCU: NU E PE SEIF, E PE SC MILLENIUM…

31. ianuarie. 2018

La termenul de miercuri în dosarul în care VÂLCOV este judecat pentru acuzația de luare de mită, primul martor audiat a fost Daniel Bărbulescu.  Acesta este cel care nu doar că a depozitat seiful în casa socrului său, mizând  pe imunitatea conferită  la momentul lui 2011 de statutul de parlamentar,  dar l-a și predat procurorilor. O serie de întrebări a avut inculpatul a-i adresa martorului, nici o noutatea de altfel avand în vedere declarațiile date de VÂLCOV  în ultima perioadă prin care îl  indica pe Bărbulescu ca fiind beneficiar direct. Nu seiful  pare că  prezintă azi mare interes pentru Vâlcov ci dosarul  Millenium în care el este deja trimis în judecată iar în ceea ce-l privește pe Bărbulescu procurorii au disjuns cauza. De precizat  ca în acest dosar se vorbeste chiar despre un denunt al inculpatului, iar parte din cele spuse procurorilor reies chiar din întrebările pe care a cerut sa i le adreseze lui Barbulescu la Tribunalul Dolj.

VÂLCOV: Martorul a spus ca Prina i-a adus un rucsac pe care să  îl  depoziteze în seif. Işi amintește când a fost asta?

Bărbulescu: Da, îmi amintesc ca era în luna august 2014.

VÂLCOV: Dacă la DNA, in timpul confruntarii cu Prina, acesta din urmă i-a spus ca în rucsac erau 5-6 miliarde lei pentru martor, în schimbul achiziționării unei cafenele de către  nașul  său?

Bărbulescu: Nu. Nu imi amintesc că  domnul Prina să fii spus asta. Nici la confruntare. 

VÂLCOV: Ce a spus Prina când  a venit cu rucsacul?

Bărbulescu: A zis că  a vorbit cu domnul Vâlcov să depoziteze rucsacul. 

VÂLCOV: Cum a deschis seiful?

Barbulescu: V-am contactat pe dumneavoastra si mi-ati dat accesul. Dupa ce a venit domnul Prina l-am sunat pe domnul Valcov care mi-a zis: „M-a ascultat”,  apoi m-am întâlnit  cu el si mi-a dat cifrul. Rucsacul a stat în  mașină. 

VÂLCOV: Dacă domnul Barbulescu  a distrus vreodata sau a pus pe cineva in prezenta altor persoane sa distruga documente ale societatii Millenium, facturi pe care era trecut numele?

Bărbulescu: Nu. Nu am făcut acest lucru si nici nu am cerut vreunei persoane asta. 

VÂLCOV : A avut vreun beneficiu de la SC Millenium? A făcut  cheltuieli personale pentru el și  familia lui din contul acestei societăți.

Bărbulescu: Nu. Niciodată!

 

Print

One thought on “CONFRUNTAREA VÂLCOV- BĂRBULESCU: NU E PE SEIF, E PE SC MILLENIUM…

  1. Toata lumea stie ca in spatele societatii de cadastru era de fapt Darius Valcov, insa la fel de bine toata lumea stie ca domnul Andra se comporta cu aceasta firma, ca si cum ar fi fost proprietatea acestuia si a domnului Chirita Gifel, director OCPI Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!