Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NOAPTEA MINȚII: IN AȘTEPTAREA SENTINȚEI DE LA ICCJ, DĂNCILĂ IL NUMEȘTE PE VÂLCOV OFICIAL CONSILIER!

30. ianuarie. 2018

Daddy demonstrează  încă o dată că dorințele  lui Vâlcov sunt ordin pentru el. Să nu mai fie nevoie ca presa să alege pe holurile Parlamentului pentru a vedea unde-şi face veacul inculpatul Vâlcov, noul premier l-a numit oficial consilier!


Monitorul Oficial nr. 0090 din 2018
Actul nr. 37 din 30 Ianuarie 2018
Emitent: Primul-Ministru
Decizie privind numirea domnului Darius-Bogdan Vâlcov în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului

Pai dacă pe Stanescu l-a aruncat daddy luni seara lupilor, nu era normal ca marți Vâlcov să arate cine e jupânul? Şi nu doar atât . Poate, poate, oficial numit consilier, cele 3 judecătoare de la ICCJ se vor gândi  de două  ori înainte  de pronunțarea  amânată pentru  săptămâna viitoare. Dacă nu a ieșit cu pensionarea poate iese cu imaginea de „cel mai creier” din câte a avut PSD-ul,  fără  de care nu poate funcționa  nici Vasilica.

Când ai fost reținut si arestat preventiv pentru fapte de corupție, judecat în 3 dosare si cercetat în alte disjungeri, ai toate atuurile să fii promovat chiar d’a dreapta premierului. Asta înseamnă  program de guvernare! Îndrăznește  să crezi!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!