Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TRĂIASCĂ «PRIVATU’» ȘI PARTIDUL: FOSTUL MANAGER AL SJU SLATINA REMUNERATĂ DIN BANI PUBLICI LA… SC DGASPC OLT SRL!

17. ianuarie. 2018

23 august  2017- ce mai plânset, ce mai vaiet da’ mai ales ce jale(n.n. de ode nu mai vorbim…).  Profund îndurerat baronu’ i-a cerut colegei sale de odinioară,  Elena Vişan, să elibereze scaunul  de manager al Spitalului Județean Slatina. N-a vrut dar a trebuit să compenseze neputința lui Stănescu în fața lui Dragnea dar mai ales în fața lui Vâlcov cel lovit direct în inima dosarului de luare de mită de declarația(n.n. necosmetizată cum fusese solicitarea!) a lui Rotea. La un pas a fost Slatina a fost la un pas să declare ziua de 23 august zi de… doliu. Elena Vişan a acceptat după mai bine de o săptămână de rugăminți colegiale să facă pasul înapoi, să redea partidului funcția în care, ce să vezi,  tot el o numise. Însă n-a ales varianta retragerii în glorie. Nu, nu! A ținut să arate că a pierdut acel accesoriu numit simțul penibilului(n.n. sau nu l-a avut, sau s-a atrofiat în timp?): printr-un comunicat de presă anunța ca demisionează de la SJU Slatina pentru a se reîntoarce în privat,  de unde a luat-o Oprescu atunci când a pus-o director economic (n.n.ulterior manager în locul lui Iordache)- «Azi, 23.08.2017, am demisionat din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, demisie ce-şi va produce efectele începand cu data de 01 Septembrie 2017. Am luat acesta decizie întrucat dorinţa mea este aceea de a-mi continua activitatea profesională în sectorul privat.(!!!)»

Cum anticipam încă de atunci „privatul” va fi remunerat din bani publici. Şi, ce să vezi, am avut dreptate: în șase luni de la momentul demisiei, colegu′ mărinimos i-a găsit un loc călduț. La el în ogradă,  director economic la DGASPC Olt.

Așteptăm cu interes un nou comunicat al duamneai cu privatul în sânge și banul public pe card în care să ne povestească despre cum vede noul job la societatea comercială…. DGASPC Olt! SRL sau SA, nu știm cu certitudine…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!