Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PE SURSE, STĂNESCU REFUZAT CA INTERIMAR ″PENTRU BUNĂ PURTARE″? VEZI DOSAR DNA 2248/104/2015!

16. ianuarie. 2018

Scurtă rău pare să fi fost bucuria celor pupincuriștilor de profesie care s-au grăbit să să scoată din arhivă fotografii în care apăreau e lângă Paul Stănescu, ″noul premier a României″(n.n. mai cea cu ca o foto cu raclele sfinților). Pe surse până la această oră, se pare că președințele nu-l acceptă pe Stănescu interimar, soluție de avarie așa cum a decis CEx PSD să-l folosească. Să fie oare de vină ″certificatul de bună purtare″(n.n. a se citi ORNISS) al ministrului Dezvoltării motivul pentru care Iohannis  nu-l acceptă nici măcar ca pe un chiriaș pasager la Guvern? 

Au oare ″abilitatele″ mai multe date cu privire la cercetările din dosarul 2248/104/2015 în care a fost redeschisă urmărirea penală împotriva mai multor persoane, cap de listă fiind chiar Paul Stănescu pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice şi conflict de interese? Oficial, în răspunsul la solicitarea nostră, Direcția Națională Anticorupție precizează:

La solicitarea dvs., Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele: Dosarul se află în lucru la structura centrală. Alte detalii nu pot fi oferite în acest moment, conform art. 12 alin.1, lit. e)din Legea 544/2001

Nu e bine! Încă  dovadă în plus vine chiar din partea celui folosit de Dragnea ca soluție de avarie, prin declarația făcută jurnaliștilor chiar înaintea CEx-ului de marți:

„Nu-mi doresc acest lucru, nu vreau să se întâmple. E o decizie personală”(n.n. privind nominalizarea sa ca viitor premier).  Și nu-i doar asta. Vicepremierul merge mai departe până la a pune sub semnul întrebării inclusiv rămânerea sa ca ministru în viitorul Guvern. Întrebat de jurnaliști dacă va rămâne totuși în viitorul Guvern, Stănescu a răspuns: „Mă gândesc”.

Așadar Stănescu se mai gândește, dar se gândește și Iohannis. Rămâne de văzut dacă se va confirma informația potrivit căreia ″buna purtare″ nu-i permite nici măcar poziția de interimar. Cert e că  nu va fi viitorul premier(cu normă întreagă!). Ghinion!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!