Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PRINA INSISTĂ: DOAR L-A FAVORIZAT PE INFRACTOR! ″ONORATĂ INSTANȚĂ, REGRET FAPTA!″

10. ianuarie. 2018

Avocații inculpatului Prina Minel Florin, fost primar al Slatinei, trimis în judecată de procurorii anticorupție pentru infracțiunea de spălare de bani și trafic de influență ,  au readus în instanță la ultimul termen din dosarul aflat pe rolul ICCJ, cererea de schimbare a încadrării juridice. Astfel din cele două infracțiuni de care îl acuză procurorii DNA, inculpatul cere una singura și anume, favorizarea infractorului. Motivul ar fi acela că la momentul 2009 când Berna vorbeşte despre întâlnirile cu Prina, Vâlcov savârşise deja traficul de influență. Astfel, potrivit avocatului, inculpatul Prina „a asigurat doar produsul infracțiunii”.

În ultimul cuvânt înainte de pronunțarea sentinței, în fața completului de judecată Prina nu a avut prea multe de spus. După ce a spus că-și însușește în totalitate pledoaria aparătorului său inculpatul a declarat că regretă fapta. Ca argument al părerii de rău dar mai ales, spune el, ca dovadă a faptului că  încercat să se îndrepte, Prina a invocat demisia din funcția de primar al Slatinei.

Doamna președintă, onorată instanță, vreau să vă spun că îmi însușesc în totalitate cele spuse de avocatul meu. Regret fapta pe care am făcut-o. Pe 13 martie 2015 am încercat să îmi îndrept fapta și mi-am dat demisia de la Primăria Slatina după ce am ieșit din arest la domiciliu, ieșind astfel definitiv din viața politică″.

Reamintim că Minel Prina  a fost condamnat într-un alt dosar, pe 7 decembrie 2012 de  Curtea de Apel Craiova la patru ani de închisoare cu suspendare şi interzicerea mai multor drepturi timp de şase ani.

Print

One thought on “PRINA INSISTĂ: DOAR L-A FAVORIZAT PE INFRACTOR! ″ONORATĂ INSTANȚĂ, REGRET FAPTA!″

  1. Singurele gesturi prin care acesti doi penali ordinari incearca sa arate ca regreta faptele si au ceva asa-zise pareri de rau, sunt „onorata instanta, mi-am dat demisia din functie si din partid” ! Pai bine mai PENALILOR, asta inseamna sa iti para rau ? Dupa ce ani intregi furi cu nesimtire, e chiar normal sa te retragi, dar asta nu arata regret. Sa aveti parte de multa dragoste in PUSCARIE, acolo unde va este locul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!