Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

RAMBA ÎI SUFLĂ LUI VÂLCOV AFACEREA CU VACI DE LA TELEORMAN!

14. decembrie. 2017

Ramba Andrei administratorul SC Plus Confort, cunoscut grupului ca fiind unul din „băieții de la Bucureşti” a fost audiat marți la Tribunalul Dolj în dosarul în care Vâlcov este judecat pentru luare de mită. Acesta şi-a menținut declarația și denunțul formulat la DNA cu privire la solicitarea de pe care inculpatul i-a făcut-o în 2012, pentru renovarea Hotelului City: „La sfârșitul anului 2012 Vâlcov mi-a spus ca are nevoie de niște bani pentru renovarea Hotelului City și să iau legătura cu Şusală care îmi va indica modalitatea în care să îi transfer banii necesari. Aceşti bani erau comisionul pe care stabilisem cu Vâlcov să îl plătesc pentru contractele cu Primăria Slatina, nu era o sumă fixa, între 10-15% „

Ce interes avea în hotel inculpatul? „Era al dânsului. Am aflat de la vărul meu Mocanu că Vâlcov îi ceruse să închirieze hotelul pe o societate pe care o înființase tot la solicitarea inculpatului. De la el am aflat că închirierea fusese pentru inculpat.”

Tot de la inculpat susține Ramba că a venit şi solicitarea „comisionului” din contractele obținute de la Primăria Slatina de către SC Plus Confort SRL. Dacă despre terenurile şi imobilele achiziționate pe raza municipiului Slatina pe numele său martorul spune ca de fapt îi aparțineau lui Vâlcov, el fiind de altfel și cel care îi dădea banii necesari achiziționării, lucrurile se schimbă când  în discuție este adusă afacerea de la Teleorman.

Ce relație aveați cu domnul Vâlcov? A fost o relație bună, bazată pe interes și de o parte si de alta. 

Despre ferma de vaci de la Teleorman ştiti ceva? Da ştiu da’ nu are Vâlcov nici o treabă cu ea!

Atunci de ce Timofte a declarat că era şi Vâlcov implicat? Nu ştiu”,  a concluzionat Ramba.

Afacerea pe care după tăvălugul  DNA practic băiatu’ de la Bucureşti -care până în 2015 asigura atât mare parte din banii necesari pentru renovarea hotelului dar și pentru o parte din tablouri- i-a suflat-o  acum lui Vâlcov (anterior inculpatul dar și  vărul său Langa au recunoscut inplicarea sa în fermă) vizează Ferma de vaci  ,,Lada” de la Tătărăşti-Teleorman, o investiţie de aproximativ 3 milioane de euro.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!