Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CARE AI FOST CU VÂLCOV LA PARIS? DA′ LA BERNA SĂ STABILIȚI COMISIONU′? POATE LA RAMBA- TOT 10-15% ȘPAGA?

13. decembrie. 2017

Vâlcov Darius Bogdan insistă: lasă denunțătorii deoparte pentru moment și merge înainte cu procurorul anticorupție și bineînțeles cu marea sa ″iubire″… presa. Am aflat la ICCJ că procurorul ″cel rău″a speriat-o pe miss Larisa Popa(n.n. noroc că și-a revenit duduia să poată ocupa cele două posturi călduțe- administrator al companiei Telecomunicații CFR SA  și  consilier personal al secretarului de stat Alexandru-Dănuț Potor),  l-a păcălit pe Vâlcov să-și facă autodenunț și-a continuat să instrumenteze încă un dosar, și încă unul până a ajuns la trei trimise în judecată și altele încă în cercetare. N-a ținut, instanța a respins solicitarea de a fi vizionate în ședință înregistrările de la DNA. Nici cu presa norocul nu i-a surâs. Decizia completului: respinse solicitarea inculpatului de a fi audiat în ședință secretă(n.n. solicitarea n-a fost nominală pentru Concret în Olt cum s-a întâmplat la Tribunalul Olt). Dar cum spuneam sunt trei dosare, trei instanțe, poate cu insistență se leagă totuși ceva. Audierea ca martor  la Tribunalul Dolj în care este judecat pentru luare de mită,  Ramba Ovidiu i-a ridicat din nou mingea la fileu. Bazându-se pe cârția sa prezentă la o discuție (ghici ghicitoarea mea cin′ să fie oare cârtița dintre cei prezenți- Bogdan Vlad, Alexandru Mocanu şi Andrei Ramba?!) Vâlcov a revenit cu întrebarea pe care de altfel i-a adresat-o și fratelui acestuia, fără să primească însă o confirmare.

″ Vâlcov: În ianuarie 2015 ați  anulat o excursie în afara țării cu niște prieteni? De ce?

Ramba: Da, este adevărat. Am anulat-o pentru că situația era confuză, domnul Berna fusese arestat și eu știam care sunt problemele legate de SC Tehnologica.

Vâlcov: În aceste condiții afirmația martorului către prieteni că procurorul i-a spus să plece în Portugalia să mai stea o dată cu prietena sa și să se gândească bine ce are de declarat când revine în țaă, este mincinoasă?

Ramba: Da! Nu este adevărat!″

Asta a fost cu procurorul Volintiru. A urmat presa, adusă în discuție de avocatul inculpatului.

″La momentul declarației din 27.05 2015 când a avut revelația că nu domnul Prina i-a cerut comisionul ci domnul Vâlcov, a folosit în cele scrise la DNA date și din cele furnizate de mass media în campania de presă care s-a derulat în acea perioadă? L-a influențat presa în cele declarate în fața procurorului?

Ramba: Nu!″

Care ai fost mă cu ei la Paris(n.n. cu Ramba căci Vâlcov era cu Anca Gușatu nu avea locuri…) când au cumpărat tablourile sau  la întâlnirile cu Berna și Ramba când s-a stabilit comisionul? Nu Vâlcov, nu, nu altcineva. El se știe, e inculpat! Ăștia cu… ″campania de presă″?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!