Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ULTIMUL TUN PE 2017: PRIMĂRIA SLATINA MAJOREAZĂ CAPITALUL CAO- 4.400.000 LEI!!! LIBERALII STAU ÎN BRELOC…

11. decembrie. 2017

Vine cash-ul!!!

Doar o zi și-un vot al brelocului din CL Slatina(n.n. care nu îndrăznește să pună probleme),  și-n contul Companiei  de Apă Olt vor intra nici mai mult nici mai puțin de 4.400.000 lei . Participarea Primăriei Slatina ca acționar majoritar la majorarea capitalului social al companiei. Din nou butoi cu miere și din nou vertiginos spre butoi cu pulbere!

Cu materialul clientului:există doar o singură explicație, scrisă negru pe alb și asumată chiar de edil în calitate de inițiator al proiectului de hotărâre dar și de semnatar al expunerii de motive:«necesitatea menţinerii desfășurării activității societății ținând cont de faptul că societatea asigură serviciul public vital către cetățeni». Nu e vorba așadar de investiții noi sau unele aflate în derulare, nu e vorba nici de vreun proiect de mare anvergură pe care conducerea CAO ar intenționa să-l acceseze, e vorba doar de «menţinerea desfășurării activității societății». Așadar, ce ne transmite poetul? Cumva faptul că această societatea a fost atât de bine administrată încât nu mai poate supraviețui fără majorarea capitalului din partea PMS? Au reușit performanța pe care nici măcar Vâlcov și vărul Langa n-au atins-o, aceea de a ajunge la fundul sacului? Au lins toată mierea și a început să se simtă miros de praf și pulbere? 

De ce ″se întâmplă″ majorarea de capital? E legal ″să se întâmple″ la nivelul oricărei societăți nu  contestăm acest aspect, PMS e acționar majoritar, se poartă majorarea de capital dar totuși, de ce? Pentru ce are nevoie conducerea CAO fix de 4.400.000 lei? Socotitoarea cui a scos această sumă? E din joben sau e pierdere de timp să mai punem întrebări când răspunsul e simplu: doar pentru că așa vrea mușchiul cârlanului? Pentru că atât au cerut reprezentanții companiei, atât a dat și  primaru′(n.n. am stabilit deja, încă de la începutul mandatului: dă că nu-l dare mâna și cel mai important nu dă din buzunar)?

Am încercat, pe model deontolgic, am întrebat conducerea CAO dacă poate fi consultată adresa nr. 19516/100/08.12.2017 înregistrată la Consiliul local Slatina sub nr. 132/08.12.2017. Nu ne-a ieșit, n-am primit răspuns. De la Primărie dacă aștepți  la 544 ai mari șanse să  primești răspuns la următoarea majorarea(n.n.până la finalului anului nu ai cum, știm ce spunem,  mai avem altele în așteptare, transmise de edil la ″cei abilitați să răspundă″) iar despre ceea ce ar trebui să fie Opoziție, liberalii… nu există nici un dubiu: s-au integrat perfect în breloc. Sunt de acolo, aproape toți sunt de-ai casei. Cum să ai pretenții să-ți spună tocmai ei de ce e majorează Primăria Slatina capitalul CAO  când pe de o parte unii nici nu știu că marți urmează să aprobe acest proiect iar pe de altă parte, de când a plecat dintre noi(dar mai ales dintre ei) Costel Moisescu, au revenit la vechile practici: se supun ordinelor edilului și merg la așa numitele comisii chiar cu jumătate de oră înainte de ședința CL Slatina să afle și să întrebe… nimic. Vor fi iarăși cum au fost și mai rău decât atât! Păi ce, pe actualul interimar al PNL Olt l-a durut gura să spună că vrea funcția ca să poată continua proiectele nașului. Deloc! A vorbit, a obținut și acum exersează jocul de glezne. Înainte funcția și apoi opoziția!

PS. Mascota rămâne aceeași, devine marionetă…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!