Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOŞ NICOLAE LA PENITENCIARUL DROBETA TURNU SEVERIN: PENTRU DEȚINUTUL CIOCAN, DE LA CJ OLT 4 MILIOANE FĂRĂ TVA! 

07. decembrie. 2017

″Există viață după moarte″ așa cum explica de curând apariția noului său restaurant Minel Prina, condamnat și el pentru fapte de corupție! Un alt personaj certat cu legea vine să confirme acest lucru. Și o face nu din poziția de condamnat cu suspendare sau doar cercetat penal, ci din cea de deținut încarcerat la penitenciar. Timpul trece, cărțile se scriu, zilele câștig se adună și maine poimâine vine și decizia de eliberare. Deocamdată se lasă așteptă, Tribunalul Drobeta Turnu Severin tocmai ce-a respins zilele trecute  propunerea de liberare condiţionată privind pe CIOCAN CORNEL, deţinut în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin: Soluție 06.12.2017 «Respinge, ca nefondată, propunerea de liberare condiţionată privind pe CIOCAN CORNEL, deţinut în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin. Fixează termen data de 06.05.2018, după expirarea căruia poate fi reînnoită cererea sau poate fi formulată propunere de liberare condiţionată».

Însă a avut grijă moșu′ să-i aducă un dar în ajun care să-i facă șederea mai confortabilă cu vreo 40 miliarde! Un fleac! Contractul nr. 289 privind ″Proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare pe drumul județean DJ 678E″, a cărui valoare se ridică la  3 814 876.12 RON fără TVA, adjudecat de societatea SC ALEXCOR TRADING SRL.  Este vorba chiar despre societatea care are în palmares, printre altele, și lucrările de la ferma de porci a familiei Stănescu de la Vişina(n.n. în care s-au băgat bani de la Guvernul României şi de la Uniunea Europeană) și care are ca asociat pe nimeni alta decât însăși soția deținutului Cornel Ciocan. 

Când e frate lângă frate, unul în pușcărie și celălalt în Parlamentul României cu mandat de deputat PSD de Olt, parcă altfel te vede Moș Nicolae. Mai ales de la Consiliul Județean Olt. HO-Ho-HO…

 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!