Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN CICLU: CE VRĂJI A MAI FĂCUT CEL MAI PULIFRICI DIN CÂȚI A AVUT VÂLCOV: DUPĂ PIEȚE, A ″ZBURAT″ ȘI CORTUL DE PE GRĂDIȘTE?!

28. noiembrie. 2017

La începutul lunii octombrie, la scurt timp după ce arătam că negocierile dintre Ghenciu și noii acționari ai SC Prima Piață 2000 au ajuns la final, prima grijă a celui cunoscut ca pulifriciul cu lichidități a fost să-și asigure clienții care au contractat evenimente la cortul de pe Grădiște că nu s-a petrecut nici o  modificare în structura societății prestatoare care să-i afecteze.  Nu a avut nimic de spus cu privire la faptul că piețele din municipiu au intrat, grație lui, pe mâna celor din clanul Fluture. N-a avut nici primarul nimic împotrivă, de ce ar fi avut Ghenciu? Cum spuneam, prima grijă a fost să dezmintă informațiile cu privire la situația cortului: «ACTIONARIATUL SC GRADISTE HILL NU S-A MODIFICAT, REPREZENTANTII SOCIETATII NU AU FOST SCHIMBATI, IAR EVENIMENTELE CONTRACTATE VOR FI ONORATE DE CATRE REPREZENTANTII SI ECHIPA EXISTENTA INCLUSIV LA ACEASTA DATA!»

E corect, gura păcătosului adevăr grăiește, dar cine a zis că s-a schimbat acționariatul SC Grădiște Hill, societatea care organizează evenimente în cort? Nimeni, dar poate a dat bine la public… Dar proprietarul cortului, adică societatea care a ridicat locația și de la care Grădiște Hill o închiria? Altă mâncare de pește care, ca de obicei de la cap se împute!

Că încearcă Ghenciu să se transforme în  cel mai pulifrici din câți a avut Vâlcov(dincolo de lichidități) și să îi ia pe unii de proști, îi privește, poate au avut parte de o nuntă ca-n povești și asta, alături de alte ″angajamente″ îi obligă să închidă ochii și să nu deschidă gura, însă realitatea bate toate poveștile. Mai ales pe cele cu proști.

Concret, celebrul cortul apare în proprietatea SC Rubinstein Holding SRL. Cel putin aşa reiese din registrul de certificate de urbanism emise de Primăria Slatina în anul 2016, aceasta este societatea care a solicitat documentele: « GHENCIU CRISTIAN MARIAN REPREZ. AL SC RUBINSTEIN HOLDING SRL –  C.U. din data de 08.07.2016 OBTINERE A.C CONSTRUIRE BUCATARIE,MAGAZIE SI TERASA DESCOPERITA – AMPLASARE CORT »(n.n. pentru cei cărora  memoria le joacă feste din diverse motive ce merită detaliate în perioada următoare, le oferim gratuit foto oficial).  Așadar, aspect mai mult decât lămurit, confirmat oficial. Asociatul unic al SC Rubinstein Holding  al cărei obiect de activitate este ″închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate″,  cu sediul în municipiul Slatina, Dealul Grădiște nr. cadastral 4459, număr carte funciară 14531, construcție provizorie -cort(!!!), a devenit  SC Prima Piață 2000- S.A. după ce Ghenciu Cristian-Marian a cesionat cele  20 de părți sociale(n.n.către asociatul Prima Piata 2000 – S.A.) la valoarea de 123.000 lei fiecare și o valoare totală de 2.460.000 lei, reprezentând 95,24% din capitalul social al RUBINSTEIN HOLDING – S.R.L. Așadar, potrivit documentelor de la Registrul Comerțului, prin calitatea de unic acționar, proprietara este SC Prima Piață 2000 SA, aceeași care deține în continuare contractul de concesiune al piețelor din Slatina și care din această lună a intrat pe mâna familiei Goman. Așadar, Fluture în piață, Fluture și la cort? Modificarea a fost consemnată și  în textul actualizat al actului constitutiv al societății comerciale RUBINSTEIN HOLDING – S.R.L, potrivit căruia Vincze  Marinela Alina este revocată din funcția de administrator al societății iar locul său este luat de Goman Mihai. Deci cortu’? Unde e cortul?

Nu știm cât de îndreptățită este iritarea pulifriciului cu privire la ″cei ce nu au loc de el″, cert este că s-a exprimat greșit: în loc de ″o să vând și cortul să plec″ a se citi ″am vândut″. Lucru demonstrat mai sus. Cât despre partea cu plecatul, rămâne de văzut când și dacă se va petrece.

P.S. În rest, fratelo e bine în Luxemburg, bine și dosarul Anteko, da′ la Slatina…

Print

One thought on “DIN CICLU: CE VRĂJI A MAI FĂCUT CEL MAI PULIFRICI DIN CÂȚI A AVUT VÂLCOV: DUPĂ PIEȚE, A ″ZBURAT″ ȘI CORTUL DE PE GRĂDIȘTE?!

  1. Buna ziua! Intelegem ca doriti sa aduceti atingere imaginii Companiei si Restaurantului Gradiste Hill si ca in mod permanent intelegeti sa aduceti jigniri personale reprezentantilor companiei, asa cum ati procedat si in acest articol, dar nu putem fi de acord cu publicarea de informatii neadevarate in spatiul public! Restaurantul Gradiste Hill (compus din teren in suprafata de 5001 mp, respectiv cladiri C1, C2, C3, C4) este proprietatea Gradiste Hill SRL in baza unui Act notarial, dreptul de proprietate fiind intabulat in cartea funciara, astfel cum reiese din extrasul de informare nr 115510, emis de BCPI Slatina la data de 29.11.2017, document pe care vi l-am transmis pe email! Societatea Gradiste Hill are ca Unic Asociat si Administrator pe Dl. Ghenciu Cristian, asa cum reiese din Certificatul constatator nr. 51556, emis de ORCT Olt la data de 29.11.2017, pe care vi l-am trsnmis pe email! Am aprecia daca pe viitor, cand veti mai publica articole referitoare la companie, business si reprezentantii Gradiste Hill SRL, veti obtine si publica date oficiale emise de institutiile abilitate (ORCT Olt, OCPI, etc.) Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!