Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HO-HO-HO! DISTRACȚIE PE BANI PUBLICI! VĂRU′ BĂSESCU PRESTEAZĂ!

27. noiembrie. 2017

Moț păstrează tradiția. Pe principiul nici o masă fără pește, la Slatina, nici un chef plătit din bani publici fără omul de casă al familiei Bărbulescu, vărul Robert Băsescu. După ce anul trecut a avut mari emoții pentru contractul privind organizarea revelionului în aer liber, un… chilipir de vreo 220.000 lei(n.n.din cauza mascaradei de licitație pe care edilul a organizat-o în numele societății  ART STAR SOUND MASTER SRL- citește ÎNDRĂZNEŞTE SĂ CREZI: REVELIONUL 2017- O MASCARADĂ! GARANEAZĂ EMIL MOŢ!), anul acesta suflă și-n iaurt! Și suflă bine încât deja și-a adjudecat primul chef: ″Târgul de Crăciun″.  Oare să-l fi luat Băsescu pe unicul Moș Crăciun de vreme ce a fost unicul ofertant? Sau poate cum  îl aduce ART STAR SOUND MASTER SRL  (n.n. administrată de văru′ si asociatul său Dobrița Alin Mihai intrat după cesionarea părților sociale deținute de Popa Ioana Cristina)pe  Moșu′ nu o face nimeni. Cu reni, fără reni, cert e că totul e pe barba noastră, pe banii noștri!

Anul acesta Primăria Slatina  aruncă în joc 50.420 lei, sumă pentru care Băsescu se angajează ″să  presteze servicii de Organizare manifestare Târgul de Crăciun″.  Urmează și Revelionul. Alți bani altă distracție! Doar prestatorul rămâne același. Se știeeee, e chestiune de… viziune!

Print

One thought on “HO-HO-HO! DISTRACȚIE PE BANI PUBLICI! VĂRU′ BĂSESCU PRESTEAZĂ!

  1. Poate spuneti si despre faptul ca , chioscurile din targ achiztionate de primarie pe banii nostri , sunt inchiriate pe sume de la 3000 lei in sus iar comerciantii din oras nu au acces fie din cauza chiriei prea mari fie pentru ca fac exclusivitati pe anumite produse si mai e o chestie ciudata : desi firma lui Basescu a castigat licitatia , mai incaseaza cineva bani la Slatina din inchirierea casutelor . E sotia unui tip Marius Adam cu sediul firmei la Brasov , poate aflati dvs. ce cauta pe aici… tin sa precizez ca tipul , Marius Adam face toate evenimentele in timpul verii de gen „Festivalul berii ” sau ce se mai face pe la noi , la fel si aici , comerciantii din Slatina nu au acces pentru ca ne cere cate 300 lei pe zi , macar atunci avem avem festivaluri sau targuri prin tara si ne vedem de treaba dar iarna nu putem pleca… aveam targul nostru acasa , nu mai avem….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!