Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SE JURĂ TATA LU′ VÂLCOV? UNII ZIC CĂ NU…

20. noiembrie. 2017

Se jură tata lu′ Vâlcov că este proprietarul de drept al lingourilor găsite de procurori în seiful dus de Bărbulescu la DNA? Confirmă cu mâna pe biblie declarația de fiului inculpat pentru fapte de corupție  potrivit căreia i-a cerut nepotului Bogdan Langa să îl ajute să le achiziționeze.

Niște unii, de pe lângă casă, dintre pulifricii rămași fideli și azi zic că  parcă n-ar vrea totuși, și că instanța urmează a lua la cunoștință că biletul de avion  pe numele lui Dumitru Vâlcov are dată de întoarcere în țară după sărbătorile de iarnă iar din acest motiv polițiștii nu îl vor găsi la domiciliu din Slatina, fiind astfel în imposibilitatea de a  pune în executare mandatul de aducere emis de ICCJ? Greu de crezut că pur și simplu fără nici o bază, așa în treacăt, a vorbit Vâlcov la termenul anterior despre o posibilă ″intenție″ a părintelui său de a face o deplasare în afara graniței când a fost întrebat de președintele completului despre absența martorului, culmea propus de el, deci în apărarea sa: „Nu ştiu să vă  spun, eu am fost săptămâna trecută acasă, săptămâna aceasta nu am fost. Ştiu că era o discuție să plece…” Era, așadar… o discuție. Dacă s-a concretizat, având în vedere în același timp ″insistența″ apărătorului inculpatului de a fi adus la bară tatăl său, ar însemna o nouă amânare, un nou termen în decembrie sau în cel mai fericit caz(pentru inculpat normal!) chiar în ianuarie. Să nu scăpăm din vedere totuși faptul că puterea de decizie nu s-ar afla în mâinile judecătoarelor care au dispus la termenul anterior pe de o parte emiterea mandatului de aducere iar pe de altă parte, ca o noutate(n.n.a doua oară pe parcursul derulării procesului) au fixat următorul termen la două săptămâni distanță.

Însă, dacă martorul va ajunge la declarație, nu este singurul. Citată este și fost soție Lavinia Șandru, chemată tot în apărare și acesta, absentă la termenul anterior: „Martora a transmis un mail prin care ne informează că nu se poate prezenta la termenul de astăzi (n.n.6 octombrie) din cauza unor probleme medicale„.

Rămâne de văzut totuși ce zice marți e-mailul, beletu′, dar mai ales completu′

Mergem înainte!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!