Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ADERARE LA GRUP? PAUL STĂNESCU, ACȚIUNI LA PURTĂTOR LA TEL DRUM? DIN SOLIDARITATE?!

16. noiembrie. 2017

Că județul Olt, fie că vorbim despre Consiliul Județean Olt, fie despre Primăria Slatina, a contribuit consistent la profitul obținut în ultimii ani de firma Tel Drum, nu mai e o surpriză pentru nimeni. Pentru memorie… ckick   https://concretolt.ro/2016/03/25/cu-sau-fara-spaga-tel-drum-si-delta-acm-trag-tare-pentru-300-miliarde/.

Însă  este într-adevăr o noutate că Paul Stănescu, senator de Olt, vicepremier şi ministrul Dezvoltăroi ar fi unul dintre acționarii societătii Tel Drum. „Domnul Paul Stănescu deține între  16 și 18% din acțiunile la purtător din Tel Drum”, este informația pe care Rareş Bogdan a prezentat-o miercuri în emisiunea Jocuri de Putere.

Fără doar şi poate, dacă informația se va confirma, are implicații cu bătaie lungă şi nu doar de natură financiară ci mai ales penală în contextul în care Liviu Dragnea abia ce a devenit suspect fix în dosarul Tel Drum acuzat de mai multe fapte de corupție printre care constituirea unui grup infracțional organizat. În aceeași zi, când daddy statea față în față cu procurorul anticorupție, Stănescu îi făcea galerie (n.n. sau poate îi ținea pumnii?) de pe trotuatul de vizavi de sediul DNA. Şi-a explicat prezența ca „semn de solidaritate al unui senator față de preşedintele său de partid.” Să fi fost solidaritate față de un partener de afaceri în Tel Drum? Un gen de… acțiune la purtător? Am văzut persoana pe care procurorii o suspectează că a constituit un grup infracțional organizat. Cu puțintică răbdare vom afla şi numele celor care au aderat la grup. Din solidaritate, bineînțeles…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!