Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎN FRĂȚIA ȘPĂGILOR: GALLETTO PE JAR, INCULPAT PRINA LA X5! CUMNATUL ÎL CONDUCE TOT PE FINU′ CISMARU!

14. noiembrie. 2017

Cine a zis că nu există viață după DNA sau că nu e bine să șpăguiești tot ce poți? E al dracului de bine, întrebați-i pe Vâlcov și Prina, cei doi foști primari ai Slatinei, azi inculpați în mai multe dosare de corupție. Sau mai bine, convingeți-vă singuri urmărindu-le parcursul din ziua în care au ieșit pe porțile arestului în 2015 și până azi! Câteva zile la bulău și gata! Dacă merită, merită!

De unde și atâta chin și jale, doar victimizare ieftină. Reorganizarea în grup și trai neneacă. Cu tupeu și aroganță maximă, cât mai departe de ochii fraierilor din Slatina căci vorba aceea, după jaf… potopul.

Acu′… s-avem pardon, că doar nu credea cineva că un procuror anticorupție o să-i pună pe jar. Tocmai pe ei doi, Zeus și ZEN argatul de bază? E doar o glumă proastă! Singurul pe jar e cocoșelul  adus de Prina tocmai din fermele din Valle Spluga(n.n. o regiune montană de lângă Milano)  direct  în farfuriile clienților care trec pragul restaurantului Galletto din București pe care l-a inaugurat în septembrie, între două termene la ICCJ și unul la Mehedinți.

În rest, mergem înainte. Fiecare cu auto nou. Altă perioadă, altceva. Dacă Vâlcov și-a pus ZEN la mașină, Prina nu se putea să se umilească și să circule tot cu jaguar-ul cu același număr. L-a scos la vânzare să vadă pulimea ce amărât e el, și arestat la domiciliu și cu pojar și fără bani. E drept, nu-i avea la purtător. Dacă a învățat ceva de la Vâlcov în afară de cum să ceri șpagă este și faptul că e bine să ″depozitezi″ tot la pulifrici până trece furtuna.  Și-a trecut. Inculpatul Prina vede azi Slatina de la volanul unui BMW X5, nou nouț, numere roșii. Normal că e al unui prieten căruia i s-a făcut milă de el și i-a împrumutat-o. Nu credem să fie tocmai al lui Vișan, ar fi prea mare coincidența. Nu, nuuu…

Da′ firma e garantat a lui! N-are cum să contrazică Prina ceea ce scrie  negru pe alb în documentele de la Registrul Comerțului. Aici nu e ca la instanță când mai taie din șpaga din dreptul lui, mai pune la Vâlcov sau mai găsește câte un pulifrici de serviciu pe care să-l indice ca și cărăuș.  E rezoluție publicată în Mof în care se precizează că Prina Minel Florin are calitatea de asociat al SC  ALPHA IDEALMAAP GRUP SRL, domeniul de activitate-lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Lucrări cu greutate obținute pe bandă rulantă departe de ochii curioșilor(n.n.tot bani publici. Revenim!),  un singur angajat declarat și o cifră de afaceri în 2016 de 111.156 RON(tot oficial!). Sediul la Pleșoiu, localitatea unde are domiciliul și fostul său partener. Cumnatul Nedelcu Ionel, fost șofer al lui Prina la Primăria Slatina, i-a cesionat anul trecut soțului surorii sale(n.n. să nu existe confuzii consoarta inculpatului poate fi găsit și azi tot pe scaunul călduț de manager la Serviciul Județean de Ambulanță Olt) acțiunile și l-a făcut patron cu 100%. De ce a ieșit cumnatul nu se știe, poate pentru că șeful său, nimeni altul decât administratorul lui Moț, Constantin Cismaru(n.n. ca-n frăție-vărul lui Vâlcov, finul lui Prina) pe care-l conduce azi pe drumurile patriei din aceeași calitate de șofer și tot de la volanul celebrei Skoda(WZW), l-a solicitat prea mult. Sau poate, chiar dacă azi  GRUPUL s-a spart, șpăgile s-au împărțit și fiecare se reorganizează cu ce-a… ″agonisit″, rețeta succesului în afaceri se păstrează: schimbi acționarii ca pe șosete și ai mari șanse să se piardă urma. Totuși, e greu de crezut că va mai merge ulciorul la apă. De la ICCJ se așteaptă pronunțarea, procurorii lucrează la disjungeri, Vâlcov face naveta și între Tribunalul Dolj și Tribunalul Gorj(n.n.tot cu șpaga!) iar Prina o taie spre Mehedinți. Bonus, să nu scăpăm din vedere un detaliu: după Prina Minel zornăie și o tinichea. Cam de vreo 4 ani. Da…, citând din inculpați în speță, există viață și după moarte. Poate așa se vede  pe camerele video la care, ce să vezi, se pricepe să le monteze tot Prina. Urmează pentru că MERGEM ÎNAINTE!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!