Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

 PULIFRICILOR, DANCE: PATROANA HOTELULUI CITY IL ACUZĂ PE GHENCIU DE PRESIUNI! 

08. noiembrie. 2017

Şi amenințată și fără remunerație dar totuşi cu un hotel în administrare.  Cam aşa se descrie azi „colaboratoarea” aleasă  în 2013 de Vâlcov să se ocupe de renovarea Hotelului City, Barbu Dora audiată  miercuri ca martor în dosarul în care Vâlcov este judecat pentru luare de mită la Tribunalul Dolj. Şi-a mentinut declarațiile date atât în fața procurorului DNA cât si pe cea de la Tribunalul Olt. Intrebată fiind de inculpat dacă inainte de a fi citată pentru prima dată la DNA , Susală sau Ghenciu au făcut presiuni asupra sa încât să o determine să declare împotriva lui, martora a declarat că nu a vorbit cu Şuşală însă „Ghenciu de câte ori venea spunea mereu „spune tot, spune tot”. Și i-am zis că nu am ce să declar decât ceea ce am trăit eu. Probabil că dumnealui fusese deja la DNA eu încă nu fusesem chemată la acel moment.” Iar Vâlcov a insistat: ce fel de presiuni a făcut Ghenciu? A spus martora că a făcut.

Fără să dea detalii,  patroana de la City a spus că presiunile au vizat cedarea societății care administrează hotelul: „A făcut presiuni şi să îi dau firma. Să rămână el la hotel”.

Semn rău pentru pulifriciul cu lichiditățile? Să fie oare pură coincidență faptul  că întrebările lui Vâlcov în care vorbește de presiuni ale lui Ghenciu pentru a-l înfunda vin chiar în perioada în care acesta din urmă e în plin proces de lichidare a tuturor afacerilor ridicate în mandatul inculpatului?  Ce lapte şi ce miere curgea la confruntarea Vâlcov – Ghenciu din 2015 la DNA când al doilea povestea „pe scurt” şi Primul aproba tot, de altfel singura confruntare la care Vâlcov nu a avut nici întrebări şi nici obiecții…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!