Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LAVINIA ŞANDRU DISPUSĂ SĂ DEPUNĂ MĂRTURIE IN DOSARUL DE CORUPȚIE AL FOSTULUI SOȚ!

06. noiembrie. 2017

Propusă ca martor al apărării, fosta soție a lui Darous Vâlcov nu s-a prezentat la primul termen la care a fost citată. A transmis însă un e-mail instanței prin care își motivează absența:

Martora a transmis un mail prin care ne informează că nu se poate prezenta la termenul de astazi (n.n.6 octombrie) din cauza unor probleme medicale„.

In aceeași adresă Şandru arată că este dispusă să se prezinte la următorul termen pentru a fi audiată în dosarul în care fostul soț este judecat pentru fapte de corupție, deşi la momentul martie 2015 cand Vâlcov a fost încătuşat  Şandru a declarat public că nu are cunoştința despre faptele de corupție descrise în rechizitoriile dosarelor. Solicitarea de citare a fostei soții vine în contextul celor trei nunți organizate la Slatina, Târgu Mureş şi Neptun, mai exact la banii de dar primiți, despre care Vâlcov a declarat că sunt cei împrumutați lui Bărbulescu să  înființeze mai multe societăți.

Să vă explic de unde am avut bani. În 2005 am organizat trei nunți: una la Slatina susținută de părinții mei, una la Târgu Mureş susținută de socrii si una la Neptun de naşi. Cele trei evenimente ne-au adus ca venituri, mie și fostei soții (Lavonia Şandru), 720.000 euro, la Neptun 190.000 euro, 210.000 euro la Târgu Mureş şi 320.000 euro la Slatina. Se poate dovedi pentru că toate sumele au fost notate, sunt persoane fizice care au dat mult„.

Lavinia Şandru urmează să ajungă în fața instanței pe 21 noiembrie.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!