Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ICCJ: MANDAT DE ADUCERE PENTRU TATĂL LUI VÂLCOV!

06. noiembrie. 2017

Citat ca martor în dosarul în care fiul său este judecat pentru fapte de corupție, Dumitru Vâlcov nu s-a prezentat la proces, cu toate că citația a ajuns la domiciliul acestuia fiind semnată chiar de mama inculpatului.

Deşi el este cel care a cerut prin apărători audierea tatălui său, întrebat fiind de președintele completului,  Vâlcov a spus că nu cunoaște motivele pentru care acesta nu s-a prezentat: ” Nu ştiu să vă  spun, eu am fost săptămâna trecută acasă, săptămâna aceasta nu am fost. Ştiu că era o discuție să plece…„. Deşi toți apărătorii inculpaților au solicitat ca Dumitru Vâlcov să fie citat a doua oară, procurorul DNA a cerut să fie emis cu mandat de aducere. Instanța a admis cererea procurorului şi a dispus ca la termenul de la finele lunii tatăl inculpatului Vâlcov să fie adus cu mandat la ICCJ.

Darius Vâlcov a cerut audierea părintelui său în ideea de a demonstra cele susținute de el încă de când a fost arestat şi anume că lingourile găsite în  seiful predat de finii Bărbulescu au fost cumpărate de tatăl său ca și cadou pentru cei trei nepoți.

P.S. Povestea lingourilor de aur e cu va urma și după audierea lui Dumitru Vâlcov!!! 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!