Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S-A STRIGAT DARU′ LA CORT! ATENȚIE:LINGOURILE DĂUNEAZĂ GRAV LIBERTĂȚII!

05. noiembrie. 2017

Sâmbătă s-strigat daru′. La cort(n.n. încă al lui Ghenciu!), sus în vârful dealului Grădiște. Mire -primarul Slatinei, naș fără voie, de nevoie președintele CJ Olt(ce-a stabilit domn președinte se execută nu se discută!!!), soacra mare-secretarul din MJ, socrul mic proaspăt salariat la CAO, invitații(n.n.unele numărători dau vreo 400 la număr) aleși în mare parte pe sprânceană, de la parlamentari, primari, magistrați, constructori, fini, afini și restul cârlanilor din gașcă. Să le fie de bine mirilor și mai ales micuțului  creștinat în aceeași zi însă mare grijă la… investiții!

În mod cert ″împrumuturile″ în grup nu sunt de bun augur. Noroc că finii  și cârlanii lui Moț au deja firme. Pe domenii diverse, nu toate foarte profitabile e drept, însă mandatul de primar e abia la început. E loc să crească cifra de afaceri, să sporească profitul. Doar puțintică răbdare! Oricum din acest punct de vedere primarul e în avantaj pentru că nu va fi nevoit să-i convoace la o reuniune de grup, așa cum a făcut Vâlcov cu ai lui în  minivacanţa de 1 Mai, din 2011 de la Richmond Hotel Mamaia, când  și-a pus la bătaie darul din cele trei nunți pentru a demara mai multe afaceri. 

Seiful nu îl poate păstra spre exemplu finul Katy pentru că n-are imunitate ca Bărbulescu, însă cea mai mare atenție la lingouri. Nu doar că dăunează grav libertății dar există riscul să rămâi fără ele. Dacă de la cârlani sau pulifrici, de la caz la caz, mai recuperezi investiția, de la procurori greu de crezut că mai poți scoate bunurile sechestrate. D′asta luni  Vâlcov(marele absent de la nuntă sâmbătă!) mai trage un ultim glonț în încercarea de a-și recupera cele trei lingouri aducându-i la bară pe tatăl său și fosta soție. Tot despre nuntă e vorba în propoziție, despre dar, despre investiții.

Deci Moț are exemple, poate sufla și-n iaurt. Vorba aceea: să nu faci ce face popa, să faci ce zice popa…

Print

2 thoughts on “S-A STRIGAT DARU′ LA CORT! ATENȚIE:LINGOURILE DĂUNEAZĂ GRAV LIBERTĂȚII!

  1. Scoala nr 3 si alte scoli…constructie Ochenatu, finul lui Mot, constructii ale lui Dumitrescu(sef la dezvoltare urbana) fara autorizatie de constructie(parc zona BCR), si toate institutiile au contracte cu Metropol Consulting pt protectia muncii. Mot scoate bani cu ajutorul Razvan, arhitect, ochenatu , dumitrescu, ilie catalin, care are contracte cu tot ceea ce inseamna contabilitate. Bravo, noi restul suntem prosti.

  2. Pentru PETRE :Angajari la DADPP, au scos la concurs,nu a luat nimeni si apoi angajeaza cate unul, sa nu se prinda lumea. Ne iau ochii cu constructii, proiectate de Razvan Andrei, si executate de Florin Dumitrescu. vedeti contracte cu toate institutile pe care le are Matropol Consulting. ILIE catalin, afaceri cu lifturi la spital si toate deratizarile din scoli+contabilitate prin sotia lui la Pol Locala, stare civila, DADPP, Parc Industrial, unde sunt 4 angajati, 2 masini si salarii de 4500ron./angajat. Reabilitari si Scoli, lucrari la primarie executate de Ochenatu. MOT VEGHEAZA. Masina de la CAO este condusa de mot, si plimba curvele beat fiind. Utilajele si tractoarele sunt cumparate de Dezvoltarea Urbana fara licitatie…si bani platiti de slatineni pt Ford Ranger nou pe care il folosesc la peste si la plimbari nocturne la craiova ,bucuresti la cluburi. Daaaaaa Mot Vegheaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!