Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

 VÂLCOV ÎNCASEAZĂ O NOUĂ LOVITURĂ DE LA DNA!

26. octombrie. 2017

Darius Vâlcov nu scapă de poliţie. Doar trei zile i-a ţinut bucuria! Procurorii DNA nu au fost de acord cu soluţia pronunţată de Tribunalul Dolj prin care inculpatului i s-a admis cererea de a da cu subsemnatul la organul de poliţie o dată la două săptămâni, astfel că au formulat contestaţie.

Curtea de apel Craiova a admis-o şi a desfiinţat hotărârea:

«Solutia pe scurt: Admite contestaţia formulată de D.N.A.-Serviciul Teritorial Craiova. Desfiinţează în parte încheierea atacată. Respinge cererea inculpatului Vâlcov Darius Bogdan, privind modificarea programului de supraveghere stabilit de organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, ca inadmisibilă. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii atacate care nu contravin prezentei hotărâri. Definitivă.»

La primul termen în procesul strămutat de la Olt la Tribunalul Dolj, reluat de la zero fix când se apropia de pronunţare, Vâlcov a cerut cerut clemență cu privire la măsura de controlului judiciar dispus împotriva sa de procurorii anticorupție pe motiv că ” îi afectează job-ul”. Acela în care l-a pus daddy de „angajat” al grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor.

Doamna președinte va rugăm să dispuneți, ridicarea măsurii controlului judiciar dispusă față de clientul nostru încă din mai 2015, înaintea trimiterii în instanță a dosarului . Clientul a dovedit ca a înțeles să-şi respecte exact obligațiile de a se prezenta în fața instanței ori de câte ori este chemat iar la acest moment, având în vedere că nu mai are interdicția de a părăsi țara, măsură este doar o formalitate. Având în vedere ca după foarte mult timp a reușit în sfârșit să își găsească un loc de muncă, îl afectează foarte mult să se învoiască în fiecare săptămână,  să bată drumul București –  Slatina

Însuşi inculpatul a ţinut să susţină cererea, fiind dispus chiar la o „negociere”:„Dacă nu dispuneți ridicarea măsurii măcar să dispuneți să merg la poliție  doar o dată pe lună și nu săptămânal, astfel nu trebuie să mă învoiesc atât de des.”

Aşadar, rămâne cum au stabilit procurorii: Vâlcov-obligat să  meargă săptămânal la Poliţia Municiiului Slatina!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!