Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV BATE ŞAUA SĂ SE AUTOSESIZEZE PROCURORUL: NOI AMĂNUNTE DESPRE ROLUL FINULUI BĂRBULESCU!

16. octombrie. 2017

Toţi în libertate sau impreună la puşcărie! Aceasta pare a fi în prezent deviza lui Vâlcov pe care vrea să o afle toţi pulifricii, denunţători sau simpli martori. Şi dacă până acum, chiar şi după ce din dosarul Millenium Topographica din care a fost disjunsă către DNA Craiova cauza privind suspiciunea participării la săvârşirea unor fapte de corupţie  de către Bărbulescu Daniel, finul nu a înţeles mesajul, mergem înainte! Dacă în prima parte a declaraţiei a ţinut să precizeze că nu el este cel care a efectuat operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia ci finul, în partea a doua a plusat. Şi mai mult, şi mai mult, cu noi martori care să-l susţină(vezi Ştomlega!),ţintă directă… autosesizarea!

Procuror DNA: „Apartamentul din Blocul V23 este al inculpatului?

INCULPAT Vâlcov Darius Bogdan: „Da, cunosc blocul. Am locuit la apartamentul 3 dacă la acesta face referire doamna procuror, în perioada 2010-2012, până când am devenit senator. Nu ştiu cine l-a achiziţionat iniţial.(n.n. cu siguranţă nici nu-l cunoaşte pe Ilinca!!!). Ştiu că a ajuns la Enero Prod şi că apoi l-a închiriat Bărbulescu de la acea firmă. Pe perioada cât eu am locuit acolo i-am plătit chirie şi toate costurile lui Daniel Bărbulescu. Din 2013, eu nu mai locuiam acolo, dar pentru că locuia în schimb vărul meu Bogdan Langa, la acea vreme director la Compania de Apă Olt, m-am înţeles cu Bărbulescu ca eu să nu îi mai plătesc chirie dar în schimb să îi un la dispoziţie gratuit toate cabinetele mele parlamentare pe care le aveam în colegiul de nord. Eu le-am deschis ca senator şi acolo funcţiona şi el. Era deputat pe Colegiul de nord, acu nu mai este. Deci el nu plătea nimic pentru cabinetele parlamentare, la Slatina îl avea în aceeaşi clădire cu trei din firmele nou înfiinţate, închiriată de una din ele de la SC Aceti, iar eu nu plăteam nimic pentru apartamentul din V23 unde locuia Vărul meu.  Ştiu căazi acel apartament se află în proprietatea finilor soţilor Bărbulescu, cei care deţin şi televiziunea acum, cred că de origine cipriotă.”

Ce avem noi aici? Cumva încă o acuzaţie? Denunţă Vâlcov faptul că în calitate de parlamentar Bărbulescu a decontat cheltuielile pentru cabinetele parlamentare dar în realitate banii i-au intrat în buzunar pentru că Vâlcov a suportat toate costurile?  Poate…

Vâlcov aşa zice. Şi mai spune ceva tot în direcţia finului.  Cum că asocierea SC Millenium cu SG Development pentru administrarea Hotelului City  s-a decis în urma unei discuţii la care a participat alături de Ramba Ovidiu şi Bărbulescu Daniel. „Ramba mi-a propus să intru ca asociat, iar Bărbulescu mi-a spus atunci că avea un excedent pe Millenium şi că vrea să îmi plătească datoria, adică banii pe care i-am împrumutat să o înfiinţeze. Mi-a zis că cea mai bună soluţie să imi plătească ar fi asocierea cu SGV, astfel eu deveneam acţionar iar el nu mai scotea banii din firmă evitând astfel să plătească dividende şi impozitul pe profit la buget„. Ups! Adică Bărbulescu s-a sustras de la plata obligaţiilor către stat? Asta să înţeleagă procurorii sau toate acestea sunt chestiuni deja aduse la cunoştinţa lor prin denunţ?

Urmează să vedem. Ţineţi aproape pentru că acesta se anunţă a fi doar începutul… distracţiei!

Print

One thought on “VÂLCOV BATE ŞAUA SĂ SE AUTOSESIZEZE PROCURORUL: NOI AMĂNUNTE DESPRE ROLUL FINULUI BĂRBULESCU!

  1. Bate-un vant rece din balta , la Chilia-n PORT
    Sa vezi tuful cum se-nalta ,sa mai tai nu pot ,
    OF, Capitanul striga tare :- Dai, VALCOVE ,dai !!!
    -Nu pot ,nu pot Capitane , ranile ma dor .

    Fara numar, de la finu Barbulescu ….Arde-o pe fina !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!