Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PION NOU PE TABLA DE JOC A LUI VÂLCOV! SĂ SE PREGĂTEASCĂ FINII DENUNŢĂTORI!

10. octombrie. 2017

În 2012, zi lumină caravana PSD Olt bătea în lung şi-n lat uliţele judeţului. Şef de trib era la acea vreme Adi Barbu(azi urcat cu o treaptă mai sus, pe scenă alături de lideri la chefurile câmpenești!) şi nelipsitul Ştomlega de la Agenţia pentru Protecţia Mediului pus de Vâlcov director şi menţinut şi azi în funcţie. De departe acesta din urmă poate fi considerat „martorul de serviciu”. E bun la toate, ştie tot dar mai ales răspunde prompt când şefu′ îi face semn să se prezinte la bară. Şi vine cu lecţia învăţată şi spune. Pare că ştie dar… doar pare! Vorbim din experienţa personală avută cu martorul. Ştie şi Bărbulescu, e imposibil să nu-şi mai aducă aminte chiar dacă la momentul 2013-2014 era de cealaltă parte a baricadei şi confirma cât de lovit în „imagine şi integritate” era el dar mai ales naşu de articolele apărute(culmea ipocriziei, mare parte ei înșiși le recunosc azi).

Că-i rotundă sau pătrată, asta e, roata tot se învărte odată. Şi uite că da, se învârte şi rămâne chiar în dreptul lui Bărbulescu. Azi are însă calitatea de ţintă, denunţată şi la DNA dar şi în instanţă, la orice pas şi cu orice prilej. Tot Ştomlega îl… ajută! E drept, de această dată într-o altă manieră, mult mai interesantă. Nu se dezice: rămâne martor fidel. Şi tocmai de aceea Vâlcov îl vrea audiat la ICCJ în dosarul în care este judecat pentru mai multe fapte de corupţie.

La ce îi e util Ştomlega? În încercarea de a demonstra „ceea ce a făcut” Daniel Bărbulescu şi mai ales de a-i contura el însuşi încadrarea penală a finului, în speranţa ca  vreun procuror se autosesizează totuşi. Cum susţinea şi la termenul anterior, nu el a săvârşit fapte incompatibile cu funcţia de demnitar, ci alţii au făcut-o. Nu el a controlat SC Millenium Topograhica ci Bărbulescu Daniel. Aşadar nu el trebuie judecat pentru această acuzaţie ci denunţătorul său. Zice Vâlcov şi tocmai pentru a-şi duce planul la bun sfârşit îl cheamă pe Ştomlega.

Onorată instanţă considerăm că este necesar pentru a demonstra că  Vâlcov Darius nu a avut nici o legătură cu firma SC Millenium ci că Daniel Bărbulescu era cel care o administra, să fie audiat Ştomlega Dorel. El ştie că Vâlcov Darius nu a avut nici o legătură cu această societate, el ştie cum au fost lucrurile acolo„.

Procurorul DNA s-a opus solicitării:” Considerăm că nu se impune audierea ca martor al persoanei indicată de inculpat având în vedere că nu apare nicăieri, nici în rechizitoriu şi, atâtpe parcursul urmăririi penale şi la cercetarea judecătorească nici unul din ceilalţi inculpaţi nu a făcut nici o trimitere la persoana respectivă”. Instanţa a rămas în pronunţare!

Print

One thought on “PION NOU PE TABLA DE JOC A LUI VÂLCOV! SĂ SE PREGĂTEASCĂ FINII DENUNŢĂTORI!

  1. Nu degeaba e bun la toate Steomlega. pentru ,,serviciile,, si servilismul sau a fost uns si mentinut director, chiar daca nimic intelectual nu il recomanda. Un fel de geaman al lui Susala. In plus nulitatea de nevasta-sa a fost plimbata la multe locuri de munca, nefacind fata niciunuia. Pana a a juns la CAO, raiul proastelor si curvelor politice. Aici ,,duamna,, Steomlega si a gasit vocatia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!