Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ORICE FĂRĂ PUŞCĂRIE! LAVINIA ŞANDRU ŞI FOSTUL SOCRU TÂRÂȚI LA ÎNALTA CURTE!

09. octombrie. 2017

Cum se traduce situaţia în care, în urmă cu doi, înecată în lacrimi mătuşa unui inculpat te sună şi după ce te acuză te roagă să îl laşi în pace nu doar pentru că e arestat şi suferă în puşcărie dar ma ales pentru că părinţii lui au grave probleme de sănătate şi nu rezistă(n.n. înregistrare e cea mai sfântă, nu ştii iată niciodată când e nevoi de ea!), iar azi chiar inculpatul îşi târăşte părintele în ceea ce numeau „mocirlă”. Cumva o mocirlă mai mare?

Cum se traduce pentru cetăţeanul de rând solicitarea pe care inculpatul Vâlcov a depus-o la ICCJ de a-i fi acceptată audierea tatălui său, Dumitru Vâlcov? O şi mai mare mizerie?  Sau doar o încercare de a scoate de sub sechestru şi implicit de a-şi păstra banii şi lingourile găsite în seif?

Cerem audierea tatălui inculpatului, Dumitru Vâlcov, pentru a confirma în faţa dumneavostră că acei bani găsiţi în seif nu aparţin lui Vâlcov Darius ci tatălui acestuia aşa cum clientul meu a arătat în declaraţia susţinută în faţa dumneavoastră”, a fost solicitarea avocatului inculpatului.

Orice pentru libertate? De ce nu, având în vedere că la pachet o cere la bară chiar şi pe fosta soţie Lavinia Şandru.  Să confirme la rându-i sumele de bani pe care le-au obţinut atât din cele trei nunţi cât şi din botezul fetiţei, bani pe care inculpatul susţine că i-a pus în cea mai mare parte la dispoziţia lui Bărbulescu pentru a înfiinţa cele patru societăţi, bineînţeles sub formă de împrumut.

Răspunsul îl avem deja: orice numai nu din nou la puşcărie! L-a oferit chiar inculpatul în septembrie când a respins acrodul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu procurorul.

 „În 25 martie 2015, de ziua mea, am fost reţinut pentru 24 de ore. Intr-o cameră de 2/3 metri cu 8 persoane, cu un geam de 30 de centimetri, în al 3-lea pat suprapus care era la 30 de centrimetri de tavan. Şocul a fost extrem de puternic. Le-am spus avocaţilor că sunt dispus să fac orice numai să nu mai intru în acea camera. „

Procurorul de şedinţă nu s-a opus citării membrilor familiei, rămâne însă de văzut ce va dispune completul de judecată, dacă va accepta ca Vâlcov să-i aducă în instanţă pe tatăl şi fosta soţieîn încercarea de a scăpa de unele acuzaţii şi de ce nu de a recupera bunuri şi bani. Alţii decât procentele din profitul lunar al unor societăţi…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!