Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV CONTINUĂ ATACUL LA MOŢ ŞI DENUNŢĂ CONTRACTUL CU SC TEA INVEST!

08. octombrie. 2017

Încă una caldă pentru Moţ. De la fostul coleg de cameră(n.n. de hotel!) pentru actualul primar al Slatinei. Dacă la termenul din 4 septembrie, audiat în calitate de inculpat, Vâlcov a ţinut (n.n. fără nici o legătură cu obiectul cauzei) să precizeze în faţa judecătorilor dar mai ales a asistenţei(n.n s-a reţinut pentru presă, da?) că actuala administraţie nu a mai făcut nimic în Centrul Istoric, miercuri, în acelaşi dosar, aceeaşi calitate de inculpat pentru fapte de corupţie a mai aruncat o săgeată. Doi dintr-o lovitură, la pachet cu Moţ şi finul denunţător Daniel Bărbulescu, pe acelaşi model, cu legătură IOC cu speţa şi întrebarea adresată de procurorul DNA.

Acesta a vrut să afle de la inculpat dacă „în noiembrie 2013 Primăria Slatina a încheiat un acord cadru cu societatea Millenium Topographica”? Ghinion, memoria îi joacă feste cu privire la majoritatea „lucrurilor” petrecute din 2009 până în 2015 când a fost încătuşat. În schimb este mai mult decât actualizat la zi cu tot ceea ce se întâmplă în prezent în primăria condusă de Emil Constantin Stelian Moţ. Motiv pentru care denunţă:

Nu ştiu să vă spun dacă a existat un astfel de contract cadru. E posibil, dar nu ştiu pentru că eu atunci eram în campanie electorală. Nu ajungeam la primărie. E posibil să fie un acord cadru, dar ştiu sigur că azi există. Există un contract între Primăria Slatina şi firma de cadastru a lui Daniel Bărbulescu, SC Tea, societatea care poartă numele fetei soţilor Bărbulescu„.

Aşa e în GRUP! Nu mai scapă cine poate! Scapă doar cei ce-şi „revizuiesc” atitudinea dar mai ales declaraţiile de la urmărirea penală.

P.S. Mama lui Moţ e tot la Ministerul Juştiţiei iar dosarele lui Vâlcov, deja două la număr, au fost strămutate de la Olt, unul la Dolj, altul la Gorj- definitiva de la CA Craiova…

Fără nici o legătură cu atacurile la Emil Moţ. Bineînţeles că nu! Doar nişte speculaţii, răutăţi…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!