Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CITY CISMARU A DAT CHIX  ÎN AFACERI! CSF, N-ARE FLERUL LUI VÂLCOV … 

01. octombrie. 2017

 Zice o vorbă că ce naşte din pisică tot şoareci mănâncă, da′ se pare că nu toţi cei care s-au ridicat în umbra lui Vâlcov au acelaşi fler în afaceri. Pisicuţele n-au deloc baftă la şoareci! Nici măcar vărul Cismaru, administratorul Primăriei Slatina, nu pare a-şi fi dezvoltat această… abilitate.

Controversata terasă apărută peste noapte la parterul magazinului „Oltul” (n.n.chiar înainte de a prelua Moţ Primăria Slatina), imputată ba lui Bircea, ba lui Popa(n.n. ambii demişi la pachet într-un final), pentru care primarul recent instalat i-a cerut demisia inclusiv lui Cismaru(n.n. ulterior i-a devenit atât de indispensabil încât i-a prelungit contractul) e azi e butuci.

La un an de la deschidere a ajuns pe OLX. La vânzare  tot! Inclusiv firma-SC Andcris Pro DD SRL, la care a fost administrator a fost, până la apariţia constucţiei de pe Esplanadă, chiar soţia lui Cismaru. Preţul, chilipir: numai 10.000 euro. Ofertă atractivă, în două variante numai să se găsească un cumpărător: „se poate vinde ca afacere (preluare firma, contract inchiriere spatiu, constructie, etc) , sau doar ca si constructie si preluare contract inchiriere spatiu.”

 Poate dacă văru′ i făcea analiza swot  venea şi profitul, dar ghinion căci în perioada aceea era mult prea ocupat să dea cu subsemnatul pe la DNA şi instanţe. Apropos, să nu uităm, se impune o precizare:  Cismaru n-are nici o legătură cu acea afacere(n.n.chiar dacă la momentul scandalului Bircea a răbufnit şi-a făcut trimitere la soţia administratorului)! Că doar se vede negru pe alb în documentele de la Registrul Comerţului că soţia sa a ieşit din firmă. Ce mai contează că fix înainte de iunie 2016 a renunţat la drepturile de acţionar? Să nu fim greşit înţeleşi.

Păi ce, Vâlcov a avut vreo legătură cu Aceti, Rupiah sau Enero Prod? Răutăţi ale procurorilor…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!