Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

JUDECĂTORUL CARE L-A ACHITAT PE OPRESCU ŞI-A DAT DEMISIA!

24. septembrie. 2017

Luis Constantin, cel care l-a judecat pe preşedintele CJ Olt în dosarul în care procurorii l-au acuzat de ucidere din culpă, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Judecătoriei Slatina.

În şedinţa de marţi a CSM- Secţia pentru Judecători va fi supusă dezbaterii Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr.19726 privind cererea acestuia de  eliberare din funcţia de conducere, ca urmare a demisiei.

Reamintim că în dosarul 12654/311/2014, judecătorul Luis Constantin a dispus achitarea inculpatului Oprescu Marius apreciind că „nu i se poate reţine vinovăţia în săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, lipsind raportul de cauzalitate între acţiunea sa de a conduce în mod regulamentar pe drumurile publice şi decesul victimei„:

« Achită pe inculpatul Oprescu Marius sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Respinge acţiunea civilă exercitată de reprezentantul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în numele părţii vătămate minore ca neîntemeiată. Respinge acţiunea civilă formulată de persoana vătămată ca inadmisibilă. Respinge acţiunea civilă formulată de Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina ca neîntemeiată. Ia act că persoana vătămată a renunţat la pretenţiile  civile faţă de inculpatu Oprescu Marius. Ia act că persoanele vătămate  nu s-au constituit părţi civile în procesul penal. »

După plată și răsplată sau cum zice o vorbă?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!