Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOSARUL BELINA: A PUPAT  STĂNESCU ŞTIUCA? SE ANUNŢĂ O NOUĂ DEMISIE DE SOLIDARITATE?

24. septembrie. 2017

 La scurt timp după ce DNA a comunicat oficial punerea sub acuzare a ministrului Sevil Shhaideh, corul bocitoarelor din PSD s-a activat. Susţinere necondiţionată şi săgeţi către procurorii acuzaţi că instrumentează un dosar politic. Fruntaş pe ramură,la pachet cu Bădălău şi liderul de la Olt, Paul Stănescu.

„De ce să-şi dea demisia? E condamnată, are hotărâre definitivă şi irevocabilă, e condamnată să-şi dea demisia? Nu înţeleg de ce să-şi dea demisia? Nu trebuie să-şi dea demisia. Eu voi susţine ca Sevil Shhaideh să nu-şi dea demisia. Orice cetăţean din această ţară, indiferent că are funcţie de ministru, premier, parlamentar, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, e dreptul unui om. Această situaţie probabil că o vom analiza în partid luni, ne vom întâlni cu toţii”, a spus Stănescu într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv.

Ai zice că uitându-se la ceas să se facă 6 dimineaţa, şi-a făcut un obicei din a lua partea colegilor inculpaţi în diverse dosare. Pentru că, dincolo de prezumţia cu care a defilat Stănescu chiar şi în cazul lui Darius Vâlcov unde există chiar un autodenunţ(n.n. recunoaştere a şpăgii!!!) declaraţia de mai sus am mai auzit-o odată. După condamnarea definitivă a lui Dragnea în dosarul referendumului. La acel moment, cum susţinerea pentru rămânerea în funcţie nu a avut succes,  a urmat o demisie e care liderul PSD Olt a scris-o de mână în semn de solidaritate cu Daddy.

Azi, după ce admite ia în calcul totuşi posibilitate ca vicepremierul „să fi greşit” anunţă că situaţia viceremierului va fi discutată luni în partid. Aşadar, posibil ca în cursul zilei să ia din nou  foaie şi un pix să-şi scrie a doua demisie. Pentru că de fapt cheia este din nou daddy şi nu ministrul care nu mai demult de martie acest an îi trăgea o palmă zdravănă lui Stănescu prin demiterea lui Rotea peste noapte, ignorându-l total. Se joacă totul în jurul câtorva piese dintr-un puzzle vechi: balta, ştiuca, Belina, Tel Drum! Complexă cauza. Nu ştim dacă  Stănescu a pupat ştiuca sau doar a prins-o şi i-a dat drumul, cert este că Tel Drum a lucrat bine în Olt, dar mai ales în Slatina. E scris exact în denunţ, cu sume, contracte, dicuţii amle. Clasat e drept, dar  ce e scris rămâne arhivat la DNA. Vâlcov ştie…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!