Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ASTA DA BOMBĂ: IANCU ÎL LAUDĂ PE VÂLCOV ŞI-L PUNE LA COLŢ PE MOŢ!

20. septembrie. 2017

Luaţi de la Iancu exemplu despre cum să dai cu succes din lac în puţ(să nu uităm, puţul încă emană miros de corupţie!!). Am trăit s-o vedem şi p′asta. Nu doar că deputatul de Olt a comis-o şi n-are idee, dar mai şi defilează mândru cu ea. Îşi iroseşte ieşirile în presa de casă aducând elogii administraţiei locale care a dus Slatina pe cele mai înalte culmi. Ar fi de înţeles încercarea lui de a lăuda realizările din municipiu, având în vedere la alegerile din iunie 2016 a fost director de campanie al candidatului PSD Olt, şi mai ales văzând cum plânge oraşul şi cum se degradează treptat dar sigur totul. Dar te loveşte plânsu′ căci omu′ a dat grav cu oiştea în gard. I-a ieşit pe invers. Toate realizările la care se face referire  într-un articol apărut în presa din Cluj (n.n pe care Iancu a ţinut să-i dea cu share-ul în speranţa că va mai diminua din nemulţumirile slătinenillor-votanţi ai lui Moţ) sunt semnate Vâlcov Darius Bogdan(n.n. majoritatea semnătura scurtă, prietenii ştiu…). Pe principiul, unde dai şi cine crapă!

Viziune, muncă și pasiune. Slatina este un exemplu pentru orașe mari din România. Campioană la reabilitarea termică, atragerea de fonduri europene și de investitori străini, cu un Parc Industrial în plină dezvoltare și un sistem de containere îngropate unic în România, Slatina este orașul nostru de care trebuie să fim mândri. „

De la reabilitări termice, la containere îngropate şi chiar parc industrial, toate vin din mandatul celui judecat astăzi pentru mai multe fapte de corupţie. Nimic din primul an de mandat al lui Moţ. Doar viziune cu finalitate ioc! Da′, să fim corecţi(cu deontologia sunt alţii pe ştat!), nu e totuşi numai vina parlamentarului sau a primarului. E şi a ziariştilor respectivi că nu au salutat şi realizările personale. Ruşinică! Putea fi dat exemplu şi  Moţ la categoria cum să-ţi faci finul director, sau cum să-i dai finei contract ori prietenilor firme. Ce? Alea nu se pun? Se pun că decontu′ se face tot din bugetul public!  

E trist dar cât se poate de adevărat! Atenţie mare culegătorii de scame: nu o spunem doar noi, a ajuns însuşi  directorul de campanie al primarului să recunoască  NIMICUL pe care Emil Stelian Moţ îl tot face în Slatina din iunie 2016! Asta după ce inclusiv Vâlcov s-a declarat total nemulţumit de actualul primar. 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!