Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

O MOARTE SUSPECTĂ, UN DOSAR ÎNCHIS! DACĂ AR VORBI CORTUL LUI GHENCIU…

19. septembrie. 2017

Nici o surpriză: moarte suspectă, case closed! Mortul e de vină în cele mai multe cazuri şi acesta nu face excepţie! Este oficial! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au finalizat cercetările în dosarul 398/P/2016, privind moartea suspectă a administratorului Restaurantului Grădişte Hill (n.n. Pentru prieteni… cortul lui Ghenciu). Cum anticipam în urmă cu doar trei luni de zile dosarul a fost închis: CLASARE- fapta nu este prevăzută de legea penală.

Ca urmare a solicitării dvs adresată acestei unităţi de parchet,  vă comunicăm că  în dosarul penal nr.398/P/2016, cercetările penale au fost finalizate la data de 30.06.2017, în cauză fiind dispusă soluţia de clasare, în temeiul  art.16 alin.1  lit.b Cpp, respectiv fapta nu este prevăzută de legea penală, reţinându-se, din ansamblul probatoriului administrat, faptul că leziunile cranio-cerebrale constatate şi care au condus la decesul numitului G.L.A. sunt specifice căderii şi lovirii de corpuri  dure”.

Este rezoluţia pusă de procuror, urmare a administrării unui probatoriu destul de interesant mai ales în ceea ce priveşte parte din martorii chemaţi la audieri. Normal  că n-au văzut, n-au auzit nimic în dimineaţa fatidică, doar cu o zi două chiar înainte. Altfel nu se clasa, nu?!

Si totuşi suspiciunile, rezonabile sau nu, rămân în continuare! Dacă ar putea vorbi cortul…

Laurenţiu Gheorghe  a fost găsit căzut în faţa blocului în urmă cu doi ani, în dimineaţa zilei de Sf. Ioan. A fost preluat de un echipaj SMURD, conştient dar în uşoară hipotermie. Starea de sănătate i s-a agravat însă brusc, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina hotărând transferul la Craiova, unde, de altfel, a şi fost operat. După intervenţia neuro-chirurgicală medicii au rămas rezervaţi asupra prognosticului iar după şase zile de comă, la nici 47 de ani inima a încetat să-i mai bată.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!