Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OFICIAL, DNA: STĂNESCU ŞI OPRESCU -ABUZ ÎN SERVICIU ŞI SPĂLARE DE BANI!

18. septembrie. 2017

Ceasu′ rău, pisica neagră sau sirena de la 6 dimineaţa!

„Și eu mă uit dimineaţa la 6, că atunci vine DNA-ul și le spuneam colegilor mei: Mă, da pe mine de ce nu mă ia, că eu mai sunt singurul pe aici?” Rămâne întrebarea! Răspunsul a venit e jumătate! Oficial de la DNA, în DOSARUL 2248/104/2015: La solicitarea dvs. din data de 03 august 2017, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele: Dosarul se află în lucru la structura centrală. Alte detalii nu pot fi oferite în acest moment, conform art. 12 alin.1, lit. e)din Legea 544/2001

Informaţiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare, dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvăluie surse confidenţiale se exceptează de la accesul liber al cetăţenilor. Speţa în care procurorii continuă cercetările îi vizează pe Paul Stănescu şi pe Marius Oprescu.

DNA a cerut redeschiderea urmăririi penale faţă de cei doi în 2015, solicitare admisă de Tribunalul Olt.

«Admite cererea formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de casaţie şi Justiţie Bucureşti – Direcţia Naţională Anticorupţie, având ca obiect confirmarea redeschiderii urmăririi penale privind pe suspecţii Stănescu Paul, Oprescu Marius. În baza art. 335 alin. 4 C.proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. 223/C2/2015 din 15.07.2015 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti – Direcţia Naţională Anticorupţie prin care s-a dispus infirmarea rezoluţiei nr. 271/P/2012 din data de 05.07.2013 a Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Serviciul teritorial Craiova şi confirmă redeschiderea urmării penale în dosarul nr. 271/P/2012. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. »

Preşedintele PSD Olt este cercetat pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice şi conflict de interese, în timp ce asupra lui Marius Oprescu există suspiciunea rezonabilă de săvârşire a înfracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. 

Aşadar, e cert că Stănescu a cam rămas singurul de p′aci neluat încă la 6 dimineaţa, dar… e vizat. Oficial, în DOSARUL 2248/104/2015, de urmărire penală pentru două infracţiuni. La fel şi baronul. Deci nu e timpul pierdut. Doar răbdare şi, atenţie… fără tutun că dăunează!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!