Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CURAT MURDAR COANE IANCULE! BENZINA CÂT E BENZINA? DA′ MOTORINA?

17. septembrie. 2017

Îndrăzneşte să crezi:ce-ai postat e intens share-uit iar ce-ai promis rămâne scris! Ai grijă ce spui că se poate întoarce împotriva ta!

Cel mai activ deputat dintre internauţi posta în urmă cu o lună că acciza la carburanţi e una din măsurile demne de toată lauda pe care Guvernul PSD le-a luat! De bine pentru tot poporul care ajunge la pompă, şofer sau pasager.

Introducerea accizei la carburanţi nu înseamnă şi creşterea preţului la benzină şi motorină!„- Marius Iancu -10 august 2017 la 17:08.

Dar ce să vezi pompa din staţia peco nu ţine cont de ceea ce postează Iancu.  Iar 4,74 cât era preţul motorinei la data la care deputatul asigura cetăţenii că nu se va întâmpla majorarea, nu este deloc egal cu 4,91 lei, preţul pe care azi îl plăteşti la pompă.  Şi nici  4,73 lei litrul de benzină nu bate deloc cu realitatea usturătoare de azi, de 5,00 lei. Păi cum aşa coane Iancule? Ori suntem cu poporul şi cu adevărul ori îl minţim cu televizorul(respectiv facebook)? Mai e ceva de comentat? De la noi nimic, poate de la parlamentarul PSD ceva! O postare, o mea culpa, poate şi nişte explicaţii. Chiar dacă nu salvează portofelul românilor dar măcar facem reparaţia morală!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!