Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV NU MAI VREA SĂ-I CEARĂ LIBER LUI DRAGNEA SĂPTĂMÂNAL

14. septembrie. 2017

Inculpatul Vâlcov se plânge judecătorilor de la Tribunalul Dolj. Acesta cere clemență cu privire la măsura de controlului judiciar dispus împotriva sa de procurorii anticorupție. Deși a scăpat de interdicția de a lua legătura cu un cu martorii din dosar şi de a părăsi teritoriul României, este în continuare obligat să se prezinte în fiecare zi de luni la Poliția Slatina. Ori această obligație, spun apărătorii săi, îi afectează job-ul. Acela în care l-a pus daddy de „angajat” al grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor.

Doamna președinte va rugăm să dispuneți, ridicarea măsurii controlului judiciar dispusă față de clientul nostru încă din mai 2015, înaintea trimiterii în instanță a dosarului . Clientul a dovedit ca a înțeles să-şi respecte exact obligațiile de a se prezenta în fața instanței ori de câte ori este chemat iar la acest moment, având în vedere că nu mai are interdicția de a părăsi țara, măsură este doar o formalitate. Având în vedere ca după foarte mult timp a reușit în sfârșit să își găsească un loc de muncă, îl afectează foarte mult să se învoiască în fiecare săptămână,  să bată drumul București –  Slatina

În susținerea sa inculpatul a arătat  că se mulțumește totuși şi cu mai puțin: „Dacă nu dispuneți ridicarea măsurii măcar să dispuneți să merg la poliție  doar o dată pe lună și nu săptămânal, astfel nu trebuie să mă învoiesc atât de des. Chiar cei de la polițe mi-au spus că pot cere și obține pentru că sunt și alte astfel de cazuri,  parcă unu chiar la Vâlcea”.  Așadar evaluatorul PSD este învățat chiar de oamenii legii, cei puși să se asigure că inculpatul respectă măsura procurorilor,  cum să scape de ea.

Nu a reușit să convingă, instanța a decis să mențină măsura,  însă a dispus ca vizitele la organul de poliție desemnat cu supravegherea (Poliția Slatina) să le facă o dată la două săptămâni. Să se fi supărat oare daddy? Nu-i dă liber săptămânal? Sau îi taie din indemnizaţie?

Mai răruț că-i mai drăguț…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!