Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA LOC COMANDA: PROCESUL LUI VÂLCOV SE REIA DE LA ZERO!

13. septembrie. 2017

După modelul Dragnea, şi procesul în care Vâlcov Darius Bogdan este judecat pentru luare de mită(n.n. Păduraru si Ramba-3 fapte) va fi reluat de la zero, ca urmare a strămutării dosarului de la Olt la Tribunalul Dolj.

Judecătorul de caz a precizat că se impune necesitatea readministrării probelor esenţiale cauzei, situaţie pe care a acceptat-o atât procurorul DNA Craiova cât şi apărătorii dar mai ales inculpatul. Aşadar, vor ajunge la din nou la bară Daniel Bărbulescu, Minel Prina, Lucian Şuşală, Cătălin Rotea, Adi Barbu, Sorin Păduraru şi toţi ceilalţi indicaţi în rechizitoriul procurorilor anticorupţie.

Da doamna preşedintă, sunt de acord cu cele solicitate de avocaţii mei şi insist şi eu ca martorii să fie reaudiaţi pentru a-i asculta dumneavoastră, pentru a vedea neconcordanţele dintre cele două depoziţii şi probabil aici o vom vedea şi e a treia. Mai ales că eu sunt judecat în acest dosar doar pe baza declaraţiilor lor„.

Vâlcov a ales să nu dea declaraţii în faţa instanţei până ce nu va fi administrat întreg probatoriul, atât din partea acuzării cât şi dinspre apărare. Primii martori citaţi pentru audiere la termenul din octombrie vor fi doi cu „declaraţii mai stufoase”(potrivit judecătoarei de caz), şi anume Mocanu Alexandru şi Ramba Christian.

Sunt mari şanse să nu aducă anul ce aduc reaudierile. Rămâne de văzut dacă, aşa cum Vâlcov nu a mai recunoscut autodenunţul de la DNA, vor fi şi din rândurile martorilor unii care vor retracta acum atât declaraţia dată în faţa procurorului(în mare parte denunţuri!) cât şi pe cea de la Tribunalul Olt.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!