Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN SERIA REEVALUAŢILOR: TOMESCU- SC CAFMIN

07. septembrie. 2017

Usturoi n-a mâncat, gura nu-i miroase, şpaga nici măcar nu a văzut-o la culoare, doar sertarul pe care i l-a arătat Berna cu ochiul. Lui Prina i-a cerut scuze iar cu privire la Şuşală s-a declarat extrem de revoltat că „lumea” l-a perceput greşit ca fiind şoferul său. Nici pe Tomescu nu l-a uitat Vâlcov în declaraţia sa de la ÎCCJ.  Susţine că s-au cunoscut pe şantier. Cât priveşte tranzacţiile între SC Plus Confort şi SC Cafmin, nu ştie nimic, nu a aflat decât din rechizitoriu despre ele. Tablourile au fost cumpărate cu banii din nunţi. Din toate trei…

„Eu l-am cunoscut pe Tomescu pe şantier, el era deja în contract cu Primăria Slatina. Nu am discutat niciodată cu el despre şpaga de la Berna, am citit şi eu toată povestea în rechizitoriu.”

„1 milion de lei de la SC Cafmin pentru Ramba au fost folosiţi la achiziţionarea de tablouri?”, (procurorul DNA).

„Nu! Chiar vreau să spun că nu este aşa! Am aflat şi eu despre acest artificiu financiar pe timpul cercetării penale.”

Cenuşă în cap dar nu până la final. A mai rămas Timofte, cel de-al cincilea inculpat din dosar, despre care s-a limitat să spună doar că nu l-a cunoscut personal. Poate pentru că de la Spotless nu a reuşit încă să recupereze nimic până în prezent? Prietenii ştiu mai bine, e totul scris în agendă…. Aşa a zis Vâlcov!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!