Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

 TUDOSE O FI AFLAT DE TERENTE DE LA VÂLCOV? NICI LUI NU-I PLAC CARDURILE!

06. septembrie. 2017

Atacul de acum o săptămână al premierului Tudose la adresa băncilor nu Pare a fi deloc întâmplător. Nu ştim cu certitudine dacă a vorbit singur primul ministru sau comparaţia cu „Terente  mic copil” i-a fost sugerată chiar de cel considerat cel mai evaluator din câţi a avut vreodată PSD. Cu atât mai mult cu cât a profitat chiar de declaraţia de la ICCJ în dosarul în care este judecat pentru corupţie să trimită săgeţi către instituţiile bancare. Să nu uităm totuşi că înainte de a ajunge la Primăria Slatina Valcov a fost director la Banca Populara. Ştie el ce ştie, cum să nu  ştie…

Dincolo de acest aspect parcă am mai văzut totuşi episodul acesta, la vremea când Darius Vâlcov era preşedintele PDL Olt şi orice nemulţumire o făcea publică printr-o portavoce- Bălăşescu s-a pliat cel mai bine pe acest rol.

Vâlcov n-a avut niciodată card, asta susţine el şi confirmă şi foştii parteneri. Nici pentru a achiziţiona tablouri, nici pentru a plăti cazarea în timpul vacanţelor din străinătate şi nici măcar pentru shopping-ul banal. Pentru că nu are încredere în bănci şi pentru că se declară un personaj…. „atehnic”. Pe principiul ce e în mână nu-i minciună, vezi  planurile de afaceri pe coli A4, analize swot cu pixul pe hârtie şi cash-ul e sfânt- vezi şpaga colectată în pungi şi plicuri şi depozitată în seifuri.

Eu nu am avut card niciodată pentru că nu am încredere în bănci. E foarte costisitor, ştiţi problema, a spus-o chiar şi domnul premier zilele trecute. Au comision prea mare, se întâmplă de multe ori blocaje… Eu le dădeam prietenilor cash să pună pe cardul lor şi imi plăteau aşa toate cheltuielile

Păi şi în cardurile prietenilor aveaţi încredere?

Nu aveam încredere nici în cardurile lor da′ ce treabă aveam eu? Era problema lor, ale lor erau. Eu le dădeam cash şi atât. Ei se descurcau...”

N-or fi cardurile pe placu′ lui Vâlcov şi Tudose dar dacă Terente a fost mic copil pe lângă cel acuzat că a devalizat bugetul Slatinei vreme de 10 ani?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!