Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV JOACĂ ULTIMA CARTE: „EU L-AM DENUNŢAT PRIMUL! ÎI CER SCUZE DOMNULUI PRINA!”

04. septembrie. 2017

Arestul preventiv  din martie 2015 când din fotoliul de ministru a ajuns într-o cameră de 2/3 metri , cu un geam de 30 de centimetri, în al 3-lea pat suprapus care era la 30 de centrimetri de tavan, alături de alte 7 persoane, a fost „un  extrem de puternic”. Această situaţie dar mai ales posibilitatea ca printr-un denunţ şi recunoaştere a faptelor să scape cu o pedeapsă minimă l-au împins să ceară un pix şi o foaie şi să se apuce de scris. Despre întâlnirea cu Berna, despre Blaga, despre Ramba şi despre toţi din jurul său, începând cu Prina şi terminând cu cel mai neînsemnat pulifrici.

Dar nu s-a concretizat  acordul cu  procurorul, reducerea pedepsei a fost ştearsă de pe listă, iar după 31 martie au început să se adune la DNA şi denunţurile celorlaţi inculpaţi care până la acel moment(n.n. cum însuşi recunoaşte) refuzaseră să facă declaraţii. N-au fost de bine şi asta spune Vâlcov care a ţinut luni, în faţa completului de judecată, să îi ceară scuze lui Prina şi să recunoască ceea ce noi consemnam încă de la momentul reţinerii, faptul că el a dat startul denunţurilor, că şi-a săpat singur groapa şi nu invers cum a vrut să creadă opinia publică(şi-a avut ajutori de nădejde care l-au creionat deontologic drept cea mai nevinovată victimă!!!).

„Îmi cer scuze faţă de domnul Prina. Vreau să explic de ce am dat acea declaraţie, pe 31 martie, când domnul procuror mi-a zis să recunosc măcar o parte din rechizitoriu. După denunţ domnul procuror, pentru că ne împrietenisem…, mi-a facilitat o întâlnire cu Ramba şi Prina, separat şi apoi toţi trei, doar noi, fără avocaţi. Am avut discuţii cu Prina şi l-am întrebat: De ce ai spus toate astea de mine? Pentru că şi tu ai minţit cu banii de la Berna despre mine! Ne uitam unul la altul ca proştii. Băi, noi ştim că nu a fost vorba de nici un comision de 20%, ce naiba. Am căzut amândoi în capcană. Eu l-am acuzat primul pe el…”

Şok, şok, block! Din păcate sau din fericire, la termenul anterior Minel Prina şi-a menţinut declaraţiile date la DNA dar şi denunţul datat ulterior celui scris de Vâlcov!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!