Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SOCIAL DEMOCRAŢII SE ÎMPIEDICĂ PE… SCARA VALORILOR: CRISTINA TOMIREANU A DEMISIONAT ŞI DIN PSD!

03. septembrie. 2017

Arde la PSD. Mocnit dar cu efecte. Primul, vizibil(n.n. după cireş sunt mulţi)este demisia atât din CL Slatina cât şi din PSD Olt a Cristinei Tomireanu. Aceeaşi care în urmă cu o lună apărea ca admisă în urma selecţiei dosarelor pentru postul de adjunct a CSM Slatina, şi care după examen a primit… RESPINS! Motivaţia cum că „acest concurs e pe bune”, e de departe una desprinsă din filmele cu proşti. E suficient să vizualizezi, în trecere nu e nevoie să insişti prea tare, toate persoanele care au fost unse în funcţii de la preluarea mandatului de către Emil Stelian Constantin Moţ, ca să înţelegi că mintea vine după post. Poate conducerea PSD Slatina al cărei membru a fost Tomireanu a considerat că aşa cum la Direcţia Economică(n.n. prima variantă) nu „a corespuns”, le fel nu se plia nici la CSM. Însă fosta pesedistă nu e deloc în asentimentul liderilor iar în semn de protest şi-a dat demisia după 8 ani de membru. Mai mult, azi, fără adeziune, Tomireanu vorbeşte de „scara valorilor din partid” ca fiind una destul de şubredă ce are urgentă nevoie de îndreptare, iar întreg partidul de o reformă.

«Poate conducerea Slatina va îndrepta scara valorilor morale in partid si întotdeauna vor apare noi oameni cu credința de a aduce un plus pentru comunitate . PSD e un partid puternic, acum 8 ani s-a mai reformat odată 🤔»

Upss! Ustură puţin dar vine chiar din interior, de la un membru fidel, fost preşedinte al OFSD Slatina din 2013 până în 2015, fost consilier local în actualul legislativ. Este de urmărit dacă  în viitrul nu foarte îndepăratat vocea Cristinei Tomireanu rămâne singulară sau dimpotrivă s-a spart gheaţa!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!