Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SOŢUL JUDECĂTOAREI CHIRIŢĂ-ŞEFUL OCPI OLT, INDICAT DE VÂLCOV CA INTERMEDIAR!

27. iulie. 2017

Cel pe care spun procurorii că l-a mituit Vâlcov pentru a verifica documentaţia întocmită de angajaţii SC MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL Slatina este  Cincu Eduard, subinginer cadastru în cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Olt,  instituţie condusă de Gigel Chiriţă, soţul judecătoarei care a instrumentat mai bine de un an unul din dosarele lui Vâlcov(n.n. până la strămutare, căci cu cererile de transfer la CSM nu i-a ieşit!).  Astăzi, când procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Vâlcov, Cincu, Calotă şi Dogaru în dosarul Millenium Topographica, aflăm din rechizitoriu că şeful OCPI Olt a jucat un rol important în scenariul lui Vâlcov.

El este omul care ar fi trebuit să-i rezolve problema cu funcţionarul public ce trebuia corupt . Cel puţin asta i-a transmis lui Daniel Bărbulescu, odată cu valoarea şpăgii. Gigel Chiriţă era prima persoană pe care finul trebuia să o contacteze pentru ca acesta la rându-i  să desemneze un funcţionar capabil să ajute SC MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL.

Ca element material al laturii obiective a infracţiunii de instigare la   luare de mită, inculpatul Vâlcov Darius Bogdan a săvârşit infracţiunea în modalitatea determinării mediate, indirecte, prin intermediul numitului Bărbulescu Daniel-Ionuţ, transmiţând  decizia sa de a fi cooptat un funcţionar din cadrul OCPI Olt, încât societatea să nu înregistreze multe respingeri ale documentaţiilor  cadastrale, indicând şi persoana care trebuia contactată spre realizarea scopului său-directorul OCPI Olt, pentru ca acesta să desemneze un funcţionar capabil să ajute SC MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL.

Reamintim că în Dosarul Vâlcov II(n.n. şpaga Păduraru şi Ramba)strămutat săptămâna trecută la de la Tribunalul Olt la Dolj, judecătorul a fost Otilia Chiriţă, cea care făcut încă de la repartizarea dosarului cerere de abţinere, ulterior mai multe cereri de transfer respinse de CSM iar în urmă cu o lună chiar inculpatul a înaintat cerere de recuzare.

Print

One thought on “SOŢUL JUDECĂTOAREI CHIRIŢĂ-ŞEFUL OCPI OLT, INDICAT DE VÂLCOV CA INTERMEDIAR!

  1. Paganel si Ali Baba de Strehareti .

    Usor ,usor se strange latul si plata se va face ,eu sper din toata inima si pe Pamant !!! Va mers bine , ati stiut sa pacaliti oamenii ,ati stiut sa furati si sa manipulati slugile ,o sa va mai mearga o perioada , dar intr-o zi ,,MIZERIILOR ,, o sa vina judecata si cred intr-o judecata dreapta !!!
    Istoria voastra va fi rasunatoare si va fi studiul de trezire a opiniei publice , se va intitula ,,URZEALA SARLATANILOR ,, !!! Dar pana atunci chefuiti si mancati porc la protap, pe marginea lacului ,ca doar a fost ziua TANTALAULUI ,pardon , ziua celui mai mare nimeni al orasului Slatina , ca doar l-a facut mami Primar !!! Daaa ,stati linistiti ,a invitat mami si cativa judecatori ,si poate , cu soricul si fripturica o sa primiti cateva avantaje in procese . A fost si taranul de VISINA ,daaa, cu tot neamul de intelectuali,senatori ,primari , a fost cu judetul OLT-ROMANATI ,toata crema cea vestita a fost la ziua TANTALAULUI ( Invatati Fratilor !!!))).

    SARLATANILOR !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!