Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU ŞI OPRESCU AU LUAT TOT! LE-A DAT DADDY CU…. TOATĂ DRAGOSTEA!

28. iunie. 2017

S-a strigat lista noilor miniştri. Daddy i-a dat citire miercuri  după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, avându-l în stânga pe noul premier Tudose care a ţinut să-i jure fidelitate şi mai ales supunere: sunteţi dispus să renunţaţi la funcţie în cazul în care Liviu Dragnea va avea posibilitatea legată de a deveni premier? „DA!”

La fel de sigur era şi Stănescu în urmă cu o săptămână când a dat asigurări că nu va mai rata următorul Guvern. A vorbit singur, de bună voie şi nesilit de nimeni. Că doar nu degeaba s-a bătut cu forţele oculte să-l dea jos pe Grindeanu. Nu de lângă Dragnea ca Tudose ci de lângă Oprescu, luat şi el în conferinţă- martor şi susţinător înfocat al mesajului de dărâmare a lui Grindeanu. Dacă Stănescu e locotenentul fidel care îşi dă inclusiv demisia pentru Daddy, trebuie să aibă şi liderul de la Olt locotenenţii lui, gata să scoată pe gură şi să-şi asume orice li se dictează. Noi nu gândim,  noi ne executăm! De jos în sus soldaţi disciplinaţi. Iar prima dovadă, au cerut capul lui Grindeanu dar s-au abținut si la validarea lui Tudose. Tot cu forțele oculte înainte. Și tot înainte până au căzut din lac în puţ şi din guvern pe lângă el. Înternele, portofoliul mult râvnit de preşedintele PSD Olt a rămas tot la Carmen Dan iar restul ministerelor le-a aranjat daddy  pe repede înainte. Inclusiv cel al Justiţiei unde încercarea de a o impune pe mama lui Emil Moţ a rămas aşa…: doar o încercare!

Două dintr-o lovitură a încasat Stănescu. Şi nu pe persoană fizică ci pe organizaţie, la pachet cu primari care au proiecte şi care aveau până deunăzi speranţe de finanțare. Azi au… fix ce au obţinut liderii Stănescu şi Oprescu, adică NIMIC. Cu toată dragostea, de la daddy! Să dăm atunci cezarului ce-i aparţine şi să recunoaştem că toate meritele pentru ceea ce nu va mai primi de azi înainte Oltul Puternic sunt în  exclusivitate și în totalitate celor doi lideri!

E drept, merita toate… gândurile bune!!!

P.S. În rest cel mai creier din PSD face bine-zice Dragnea, lucrează la Parlament pentru că e bun iar în dosarul de la Tribunalul Olt l-a pricopsit DNA-ul miercuri cu o nouă amânare până în septembrie.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!