Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

 FĂRĂ NUMĂR PENTRU DUMI DE LA MOŢ: LIBER LA FACTURAT DE 11 ORI MAI MULT!

26. iunie. 2017

ÎNDRĂZNEŞTE SĂ CREZI!!!

La doar o lună de când consilierii locali a aprobat  program de activităţi pentru anul 2017 la contractul nr. 39581/12.05.2017 privind delegarea serviciului public de administrare a domeniului public şi privat, prietenul lui Moţ, Florin Dumitrescu- pus director la SC Dezvoltare Urbana S.R.L. Slatina, umflă preţurile serviciilor pe care urmează să le presteze. Nu de două sau trei ori ci de 11 ori mai mult decât în prezent!

Săptămâna trecută prietenul Dumi a înaintat  Primăriei Slatina- DAP-adresa  nr. 3351/19.06.2017 prin care solicită modificarea frecvenţei lucrărilor pe care ar urma să le presteze dar mai ales pe care sigur le va factura. Astfel, potrivit Hotărârii Consiliului Local al municipiului Slatina nr. 157/25.05.2017  întreţinerea fântânilor arteziene şi a bazinelor  se realiza o dată pe an. Cum spuneam, la doar o lună distanţă administratorul societăţii careia i-a fost delegată gestiunea serviciului public de administrare a domeniului public si privat, a ajuns la concluzia(??? să fie vreun studiu de piaţă?) că artezienele şi bazinele din oraş au nevoie mult mai des de servicii de întreţinere: LUNAR!!! De la o dată pe an a ajuns la o dată pe lună, de 11 ori în plus!!! Parcă prea des totuşi, parcă prea pe faţă şi prea umflată factura domn′ primar, cu toată prietenia ce vă leagă(de Dumi bineînţeles).

Noi zicem să meargă aspersoarele, să crească iarba să aveţi ce încasa( pardon tăia), dar să le verifici de 12 ori pe lună în condiţiile în care până şi  Rupiah a considerat că este suficient  ca serviciile de verificare si reglare a instalaţiei de aspersoare să se desfăşoare o dată pe lună, e din nou prea mult.

Iar acest „MULT” se plăteşte din bugetul local! E mai mult decât utilă precizarea: costurile nu se plătesc din contul personal al lui Moţ sau Dumitrescu, şi cu siguranţă nici din cel al lui Stăncioiu, vicele responsabil cu semnătura pe expunerea de motive!

CONTINUĂM! SĂ CONSEMNĂM!

Print

2 thoughts on “ FĂRĂ NUMĂR PENTRU DUMI DE LA MOŢ: LIBER LA FACTURAT DE 11 ORI MAI MULT!

  1. Draga redactie va scriu si va cer ca simpla cetateana al Slatinei sa vedeti ce apa jegoasa exista la Plaja Olt ! Am fost azi cu fica mea sa ne racorim si sa sa relaxam la Plaja Olt , dar apa jegoasa si neagra nu ne-a creat decat un sentiment de scarba ! Oare conducerea cei sus directori care administreaza plaja olt cunosc situatia ? Am inteles ca directoru are piscina la Recea , cum dracu este posibil in tara asta ? Deci mergem la piscina sa ne imbolnavim domnule Primar ? Sau va trebui sa alegem piscina unde apa este curata la Recea? Asta e scopul sa distrugi ce au construit alti ? In ani trecuti apa era super limpede si curata , probabil acum deranjaza concurenta . Rusine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!